Јокић перфектан, Денвер декласирао Оклахому

Кошаркаши Денвера одиграли су једну од најбољих партија ове сезоне пошто су у НБА ноћи између суботе и недјеље декласирали Оклахому у гостима са 126:96, а уз осми трипл-дабл сјајног Николе Јокића, читава прва петорка Нагетса је имала двоцифрен учинак уз елегантно попуњене статистичке колоне.

Свијет 28.02.2021 | 10:41
Јокић перфектан, Денвер декласирао Оклахому

Никола Јокић је био, скоро па, перфектан. Он је за пола сата проведених на терену забележио 19 поена, 11 скокова и 13 асистенција уз 7/9 за два, 1/2 за три и 2/2 са слободних бацања. "Џокер" поново није имао изгубљену лопту на сусрету, а имао је двије украдене, што му већ прераста у навику имајући у виду да су те бројке биле обрнуте у старту године.

Денвер је од прве до посљедње секунде имао вођство на сусрету против Тандера, а први који је дошао до изражаја био је Мајкл Портер Џуниор који је већ у првој четвртини дошао до двоцифреног учинка, а на крају је завршио са 20 поена и 10 скокова.

Најефикаснији је био Џамал Мареј. Канађанин је са 26 поена уз пет асистенција и два скока комплетирао све што је било потребно Нагетсима да без икаквих проблема тријумфују и не дозволе да поново уђу у серију пораза након несрећне завршнице са Вашингтоном (112:110).

Код домаћина, Бејзли је убацио 22 поен, Џером и Роби по 15 поена, а Оклахома је могла да преживи још гори дебакл, сходно томе да је била на -37 на само три минута до краја, али је успјела колико-толико да ублажи ужас.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прика

28.02.2021 11:03

Свака част момку,Који сваким даном даје примјер омладини да се поштеним трудом и знојем може доћи до успјеха и славе и наравно велике лове.уз остале спортисте који су понос Србије и свих Срба света.шта рећи само тако наставите

ОДГОВОРИТЕ