ЧИСТКА У ФС Србије: Са Кокезом лете још неки!

Драган Стојковић добио је потпуну слободу на постави ствари на здраве ноге, а то укључује и промене у руководству где ће Дика Стојановић бити прво ново лице

Фудбал 01.03.2021 | 23:17
ЧИСТКА У ФС Србије: Са Кокезом лете још неки!

Најновија дешавања која немају превише везе са фудбалом (привођење Кокезе на информативни разговор и читав криминални случај који потреса Србију) одразиће се на велике промене у Фудбалском савезу Србије!

Како Курир сазнаје, спрема се велика чистка у ФСС - већи део актуелног руководства биће смењено. А на чело српског фудбала долази новоизабрани селектор Драган Стојковић, који је добио одрешене руке да доведе и неке своје људе на важне фунцкије!

Постоји идеја да један од њих, можда и на позицији председника Фудбалског савеза Србије, буде Немања Видић, који је међу првима јасно и гласно изнео суштински проблем српског фудбала, а за који су кривци искључиво Славиша Кокеза и његови сарадници.

Пикси је добио потпуно одрешене руке да постави српски фудбал на здраве ноге. У том послу неопходно му је да има свој тим људи око себе. Први њихов потез био је ангажовање Стевана Дике Стојановића на место директора ФСС! То је аутоматски укинуло позицију спортског директора и означило прекид сарадње са Владимиром Матијашевићем. Промена ће бити и на осталим позицијама у савезу, а пре свега међу потпредседницима и члановима Управног одбора. Све то повезано је са избором новог првог човека српског фудбала.

Иначе, очекује се да промене буду спроведене у кратком временском року, јер за три недеље репрезентација почиње своје обавезе у квалификацијама за Светско првенство.

Кокеза остаје без функције у УЕФА?!

Одлазак Славише Кокеза са места председника ФСС готово извесно значио би и његово напуштање једне веома битне позиције у УЕФА. Наиме, Кокеза се налази на месту потпредседника Комисије националних савеза УЕФА.

Председник Комисије националних савеза је Сервет Јардимчи из Турске, а потпредседници су Фернандо Гомеш из Португала и Александар Дјуков из Русија и Славиша Кокеза. Превасходни задатак овог тела је да распоређује средства из фондова УЕФА националним савезима чланицама Европске куће фудбала.

Остаје да се у наредним данима види даљи развој ситуације, али познато је да у Ниону имају нулту толернацију на мешање политке у фудбалу. Наравно, још горе је повезаност криминала с најпопуларнијим спортом на свету.

(Курир спорт / М. Б.)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

цврле

01.03.2021 22:36

Оппа значи Вучко чисти и Додикове пословне партнере ... Лепо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШВРЋКО

02.03.2021 06:06

Какав Кокеза,човек од првог дана није за то место.Видело се да није способан да води и носи тако одговорну и значајну функцију.Знало се да криминалци диригују а хвала богу па се карте отворише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.03.2021 11:26

а сад си пророк?Да није касно за твоје налазе?

Name

Ма

03.03.2021 14:13

где сте мисеви, сто хвалите КОКЕЗУ !!! Е' сад да гледамо прави ⚽️, а не ? како пасе ????????????❗ То Ацооо ?❗❗❗