Калиопи: Не знам о чему Дедићка прича то је скандалозно!

Македонска певачица Калиопи Букле огласила се након изјаве водитељке Весне Дедић, која је за медије испричала да је више никада неће звати у емисију, јер како тврди није желела да је испоштује.

Забава 05.03.2021 | 17:31
Калиопи: Не знам о чему Дедићка прича то је скандалозно!

Калиопи је шокирана Дедићкином изјавом и демантује да јој је претила отказом.

- Мене нико не познаје као такву особу као што Весна прича. Ја стварно не знам шта је госпођи и шта је хтела тиме да каже. Пуних 35 година радим овај посао и никад ми нико тако нешто није рекао, нити ме је тако увредио као што је она. Тачно је да сам тада закаснила на то неславно снимање због саобраћајног удеса услед невремена, јер сам путовала из Загреба за Београд, то је њена продуценткиња знала.

Ја ово сад први пут чујем, шокирана сам шта она прича. Како год, ја Весну Дедић, онолико колико је не познајем, поштујем као интелектуалца, новинарку и списатељицу, чак сам прочитала и њене књиге. Ово што прича ми је потпуно страна ствар, стварно не знам о чему та жена прича. Калиопи се бори да људи добију посао, а не да неком претим отказом, то је скандалозно што прича. Никад у животу нисам имала проблем овакве врсте - изјавила је македонска певачица за Курир.

Овај Калиопин одговор је додатно изнервирао Дедићеву, која и даље не одустаје од својих тврдњи.

- Тијанић нажалост није жив, тако да не могу да вам кажем: "Питајте Тијанића!". Без обзира на све ја и даље слушам Калиопи и неважно је оно што је она урадила у афекту - истакла је водитељка за Курир.

Подсетимо, Весна је изјавила да се Калиопи није појавила на заказаном снимању, да она и екипа нису хтели да је чекају и да јој преко те ситуације никада неће прећи.

- Она је рекла да не долази у обзир и да ће звати тадашњег директора да му каже да ми да отказ, ако је не будем чекала. Рекла сам јој, позови слободно. Она се није појавила на снимању, ја нисам хтела да чекам неколико сати. Никада јој то нећу заборавити - истакла је Дедићева за "Свет".

(Курир.рс фото: Дамир Дервишагић) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ОВО КАО ДА ЈЕ

05.03.2021 18:00

ЛУД, ЗБУЊЕН, НЕНОРМАЛАН!

ОДГОВОРИТЕ