Јокићев 12. трипл - дабл у сезони!

Пао Орландо, на списку будућег МВП-а још само Атланта, Вашингтон и Индијана!

Кошарка 24.03.2021 | 07:21
Јокићев 12. трипл - дабл у сезони!

Нагетси су веома добро ушли у утакмицу и практично је решили после првог дела.

Никола Јокић не посустаје! Денвер Нагетси су ноћас савладали Орландо Меџик са 110:99, а српски ас је био незаустављив. Србин је 12. трипл-даблом у сезони предводио свој тим до нове победе која је учврстила Нагетсе на месту које води у плеј оф.

Српски центар је ноћас убацио 28 поена уз врло добар шут из игре (11/17), ухватио је притом 15 лопти и поделио 10 асистенција.

Нагетси су веома добро ушли у утакмицу и практично је решили после првог дела. Првих 12 минута решили су у своју корист са 30:15, а већ почетком друге деонице разлику су подигли на +21.

Орландо је покушавао да се врати, али ниједном током првог полувремена није успео да разлику спусти на мање од 15. На одмор се отишло са 61:39 за госте.

Током треће и четврте деонице Меџик успева да се врати у игру, спушта разлику на пет, шест или седам поена, међутим до преокрета не може. Денвер је сваки напад одбио на крају лако привео утакмицу крају.

Након вечерашње одличне партије против Меџика Јокићу су остала само три тима на списку против којих није забележио трипл-дабл, Индијана, Атланта и Вашингтон.

Са друге стране црногорски кошаркаш, Никола Вучевић је имао слабо вече. Из игре је шутирао 8/25, за три 2/8, па је дуел завршио са 18 поена.

Поред Јокића истакли су се Џамал Мари са 21 кошем, Вил Бартон са 19, односно Мајкл Портер са 18, док је код Орланда Еван Фурније постигао 31 поен.

(Курир Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар