Турнир у Београду остаје без једног великог имена

Повреда стопала приморала је Доминика Тима, најбољег тенисера Аустрије, да се повуче са Мастерса у Монте Карлу! Иако је било најава да повреда није озбиљнија, Тим не може да игра на престижном турниру.

Тенис 01.04.2021 | 14:18
Турнир у Београду остаје без једног великог имена

Аустријанац није био претерано успешан на почетку ове тениске сезоне. Испао је у четвртфиналу Аустралијан опена, да би прерано завршавао учешћа у Дубаију и Дохи. Надао се да то може да промени на шљаци, а сада му је угрожен и долазак у Београд!

Као велики пријатељ Новака Ђоковића, који је претходне јесени играо Беч, Тим је пријављен за турнир у Србији. Али, постаје нејасно да ли ће он моћи да се довољно опорави до половине априла.

Као специјалиста за шљаку и тренутно четврти тенисер света (други носилац Сербиа опена), Тим је био у најужем кругу фаворита за освајање пехара у Београда. Истина, имао је велике шансе да освоји трофеј и у Монте Карлу, али на њему дефинитивно неће наступити.

Мастерс у Монте Карлу игра се од 12. до 18. априла, а одмах наредне недеље почиње турнир у Београду. Сербиа Опен за мушкарце на програму је од 19. до 25. априла, док ће се даме у главном граду Србије такмичити између 17. и 23. маја.

(Мондо)

Коментари / 0

Оставите коментар