Илићева љубавница стигла у Београд са сином Девином због доказивања очинства!

Мирјана Антоновић, која са Мирославом Илићем има ванбрачног сина Девина, допутовала је Београд заједно са сином како би присуствовала рочишту, које је заказано за 8. април у Палати правде.

Магазин 06.04.2021 | 21:38
Илићева љубавница стигла у Београд са сином Девином због доказивања очинства!

Наиме, како је раније рекла Антоновићева, певач је има погрешног саветника поред себе, супругу Гордану Илић, која га је одговорила да уради ДНК анализу и тиме докаже да је он заправо отац. Наиме, Мирослав Илић је одбио да приложи ДНК узорак у оквиру судског поступка који против њега води бивша партнерка Мирјана Антоновић, како би доказала да је певач отац њеног сина Девина.

Мирослав Илић је на последњем одржаном рочишту тражио да се утврди да ли је Мирјана Антоновић заиста Девинова мајка, чиме је она била шокирана.

Миријана, која живи са сином Девином у Америци, одлучила је да не допусти да славуј из Мрчајеваца избегне ДНК тест и тако народу покаже да је Давин заиста његов син.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-04-06/04062021064214.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1276" />

"То што Мирослав покушава да побегне од ДНК анализе је сувише смешно. Ми не планирамо да долазимо током лета у Србију јер смо тај пут одложили до краја године. Где год да побегне не може да се сакрије јер увек у Београду можемо негде да се сакрије. Може да се крије где год жели, али не може да побегне од себе. До сада сам мислила да ће Мирослав доћи себи. Сваки пут сам покушавала да нађем оправдање за његове поступке, међутим више нећу јер ме је повредио када је рекао да не жели да упозна свога сина. Они су се договорили телефоном да се нађу, али је Гордана запретила Мирославу и он није дошао", рекла је раније Миријана, која је додала да сматра је Девину потребан Мирослав као отац.

Она такође истиче да је њена и Мирославова веза била пуна љубави и да ју је водио у Мрчајевце, где се нису крили.

"Ми смо јавно живели заједно, чак ме је возио у Мрчајевце. Нисам желела било шта силом да му тражим. Никакве паре. Ако Мирослав сам није осећао моралну обавезу, нисам желела да га форсирам. Морам да признам да ме је мало болело када сам прочитала да је Мирослав зету поклонио сат од 15.000 долара и тиме се поносио и хвалио, а са друге стране, рођеном детету у животу јабуку није купио", рекла је једном приликом Миријана.

Мирјана је чак и написала и биографију о свом животу, о вези са Мирославом Илићем, а велику подршку у борби за очинство прижа јој и Лепа Брена, која више није у добрим односима са певачем управо због Мирјане. 

Славуј из Мрчајеваца Мирослав Илић је чак поднео кривичну пријаву против своје некадашње љубави Мирјане Антоновић за кривично дело прогањања и дише му за вратом. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-04-06/04062021064232.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1405" />

Подсетимо, Девин је покушао да се види са оцем 2008. године, али му то тада није пошло за руком. Мирослав није хтео ни да чује да се сретне са сином, за којег тврди да није његов. Иначе, Мирјана, Илићева некадашња љубавница је за Курир дала прву исповест, у којој је детаљно описала своју везу са Славујем из Мрчајеваца, причала о њиховом детету, претњама које је добијала од певачеве супруге Гордане и о још много тога.

- Дете је расло, а Мирослав се јављао све ређе и на крају је престао да зове. Последњи пут је видео сина кад је имао 18 месеци. Нашли смо се у „Интерконтиненталу“. Купио је златни ланчић с крстићем и ставио га детету око врата. Девин и дан-данас носи тај крстић. То је једина ствар коју је Мирослав подарио свом детету. Након неколико година позвао нас је још једном. Питала сам га кад је „пуштен из затвора“. Није више звао - испричала је тада Мирјана за Курир.

(курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Славног

06.04.2021 23:54

Славуја,и треба да прогања.Пун је себе.А са друге стране да је неки биједник,не би га,ни поменула.Овако ваљало би несто и наслиједити.Овај Девин,као нека марионета,млакоња.

ОДГОВОРИТЕ