Заборављени нож му стварао болове у грудима!

Филипинац Кент Рајан Томао је имао "хладне" болове у грудима готово увек током хладног времена.Али пре пар дана је сазнао истину због чега је то тако.Он је у својим грудма имао сечиво заборављеног ножа (нож) дугачко 10 центиметара ово је откривено након рутинског снимања плућа.

Занимљивости 07.04.2021 | 16:38
Заборављени нож му стварао болове у грудима!

Двадесетпетогодишњи Кент Рајан Томао био је више него помало збуњен када су му лекари рекли да му је у грудима заглавио "предмет налик ножу", врло близу једног од његових плуц́их крила.!

 


Рајан је морао бити подвргнут рендгенском прегледу неопходном за пријаву за рударски посао у Агусан дел Сур-у, и никада није замишљао да с њим нешто није у реду. Рекао је лекарима у граду Кидапаван, да је понекад имао необичне болове у грудима у необично хладним данима, али није превише размишљао о њима. Али никада није ни помислио да се у његовим грудима налази сечиво ножа то јест нож!

"Увек сам се питао зашто осец́ам болове у грудима када је хладно време. Али нисам имао појма да ми је нож у грудима ”, рекао је Томао локалној радио станици.

Упитан да ли има појма како је оштрица завршила у његовим грудима, Кент је рекао лекарима да је био жртва убода ножем пре више од годину дана. Наводно се возио мотором једног дана, јуна 2020.године, када га је банда младих напала и избола ножем.


Није се много сец́ао о инциденту, осим да је био скоро беживотан када је доведен у болницу, где су лекари успели да га спасу и "закрпе" га те га отпусте из болнице

Кент је одувек претпостављао да су лекари обавили све неопходне тестове пре него што су га пустили и сигурно никада није претпостављао да су му оставили оштрицу ножа у грудима. Никада није имао разлога, јер је болове у грудима доживљавао само током хладног времена.

Упркос шокантном откриц́у, 25-годишњак је рекао да не планира да тужи лекара који га је лечио након што је прошле године избоден ножем, у ствари, чак је одбио да их именује, како му не би правио проблеме.

Све што сада жели је да уклони сечиво како би могао да се пријави за тај рударски посао.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар