Снима се филм о легендарном Михаел Шумахер

Легендарни возач формуле 1 Михаел Шумахер већ више од седам година опоравља се од страшне несреће на скијању, али на захтев породице лечење се обавља под велом тајне.

Спорт 10.04.2021 | 15:52
Снима се филм о легендарном Михаел Шумахер

О његовом  стању  мало тога зна, али то би у најскорије време требало да се промени. 

Наиме ускоро би  требало да се  појави документарни филм “Шумахер”, а том приликом ће се, први пут од несреће, видети и приватни снимци "Шумија" 

Мистерија је зашто је сада одлучено на овој корак, али претпостављамо да ће нам филм дати одговор на ово питање.

"Спортска суперзведа није виђена у јавности још од језивог ски-инцидента у француским  Алпима у децембру 2013, када је седмоструки Ф1 првак задобио тешке повреде мозга. Шумахерово актуелно стање је непознато, јер су чланови породице и њему најближи људи одабрали да то задрже за себе. Али, милиони Шумијевих навијача ће сада моћи да виде нови, 'свеж' снимак њиховог хероја, као део најављеног документарца", пишу енглески медији и наглашавају:

"Шумахерова породица је та која је недавно постала отворена за могућност да се камерама дозволи да дођу до ретких снимака Ф1 хероја. Ти приватни снимци ће се појавити само у новом документарцу, а дозволу су добили немачки кинематографи Михаел Вех и Ханс-Бруно Камертонс", пише Енглези

Томе се додаје и да је пандемија коронавируса одложила премијеру поменутог документарног филма, у коме ће се, поред Шумијеве супруге Корине, појавити и његов брат Ролф, ћера Ђина-Марија и син Мик, који сада наступа за тим Хаса у Формули 1.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милко

10.04.2021 14:55

Михаелов брат се зове Ралф а не Ролф.

ОДГОВОРИТЕ