Коментар: Окупљају се међународне снаге правде које доносе истину о Синђијангу

Недавно је израелски видео блогер Раз Галор посетио округ Шаија у префектури Аксу у Сингђијангу где је погледао како изгледа процес механизованог узгајања памука. У интервјуу за ЦГТН рекао је да је најупечатљивији део путовања у Синђијанг био „да је овде све нормално“ и да се „људи боре за срећу“.

Свијет 15.04.2021 | 10:42
Коментар: Окупљају се међународне снаге правде које доносе истину о Синђијангу

Недавни извештај на 40 страница под називом „Синђијанг: Кинеска западна граница у центру Евроазије“ објављен на веб страници Аустралијске грађанске партије детаљно је обелоданио да су САД, Велика Британија и друге западне земље подржавале сепаратизам и тероризам у геополитичке сврхе, као и да су чиниле зла дела зарад дестабилизације Кине и сузбијања кинеског развоја.

Видец́и да су превентивне мере против тероризма које је кинеска влада предузела последњих година биле ефикасне, антикинески политичари у САД-у, Великој Британији и другим земљама манипулисали су неким институцијама и измислили велики број гласина повезаних са Синђијангом, које су износили као своје аргументе. Такође, те државе користе неке западне медије да шире ове гласине како би све представиле у црно-белој боји и како би збуниле публику у међународној заједници.

Недавно је представљен „Пројекат података Синђијанга“ који је основао „Аустралијски институт за стратешку политику АСПИ“. У том пројекту се износе информације да постоји "велики број новоизграђених притворских места" у разним деловима Синђијанга, али према објављеној анализи географских података, то су у 90 одсто владине агенције, болнице, резиденције, продавнице итд.

У стварности, у западном свету су тајни договори и завере антикинеских снага готово отворене тајне. Пре неколико дана видео снимак интервјуа са Сибел Едмондс, бившом преводитељком ФБИ из 2015. године, показује да САД планирају да се методе које се користе у Авганистану, Украјини и Ираку смишљају и за кинески Синђијанг, како би се створиле теме ни из чега.

По питању Синђијанга, окупљају се снаге међународне правде које заступају истину и оне ће победити лажи завереника у Сједињеним Државама и на Западу и покушати да обесмисле њихов покушај да убеде светску јавност да „Кина контролише Синђијанг“.

Аутор: Кинеска медијска група

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

!

15.04.2021 09:32

Све сто покушава Кина да уради је удоговиру са Русијом јер ниједна ни друга “сила” не може самостално да парира САД и ЕУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебмти

15.04.2021 11:22

П(Л)аценике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивела нам Русија и Кина

15.04.2021 13:05

Све раде на исти калуп

ОДГОВОРИТЕ