Политичар заборавио да искључи камеру, колеге га видјеле потпуно голог!

Посланик либерала Вилијам Ејмос (46), који представља дијелове Квебека, примијећен је потпуно наг током састанка посланика Доњег дома.

Занимљивости 15.04.2021 | 15:15
Политичар заборавио да искључи камеру, колеге га видјеле потпуно голог!

Видео уживо састанка је јавно емитован, али Ејмос у њему није говорио, преноси ЦТВ Њуз. Међутим, он је заборавио да искључи камеру кад је кренуо да се пресвлачи.

Није јасно ко је послао скриншот са Зума новинарима. Ејмос, који је ожењен са двоје дјеце, од тада се извинио због "несрећне грешке".

"Мој видео је остао случајно укључен док сам се пресвлачио у радну одјећу након џогинга. Искрено се извињавам својим колегама у Доњем дому због ове ненамјерне дистракције. Очигледно је да је то била искрена грешка и неће се поновити", рекао је он.

Његова појава на Зуму изазвала је бројне шале и међу посланицима. Посланица Клод Дебелфеј рекла је да би инцидент могао да буде и тачка дневног реда.

"Можда ће бити потребно подсјетити чланове, посебно мушке, да су кравата и јакна обавезни, али и кошуља, боксерице или панталоне", рекла је она на француском. Прокоментарисала је и Ејмосов физички изглед.

"Видјели смо да је члан у одличној физичкој форми, али мислим да чланове треба подсјетити да буду опрезни и добро контролишу камеру", рекла је, преноси Блиц.

(блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар