Северина писала Милени: Неко сруши твој свет и не знаш јеси ли жртва или учесник!

Певачица Северина Којић нагласила је да су српске глумице које су са својим причама изашле у јавност покренуле лавину у целом региону.

Забава 15.04.2021 | 21:30
Северина писала Милени: Неко сруши твој свет и не знаш јеси ли жртва или учесник!

- Затечена сам колико нам је теже у односу на оно шта смо мислили да ће бити. Ја сам мислила да јесам, да могу да желим, да летим. Сваки је живот богат људима, идејама... и онда неко сруши тај твој свет, живот, дигнитет, и не знаш више јеси ли жртва или учесник јер се бојиш да ће твоје ћутање изазвати сумњу, а тебе је само страх. Јер о томе се не говори. Не јавно - наводи Северина у Недељнику.

- Велика је храброст и Милене Радуловић и Данијеле Штајнфелд, и <а хреф="хттпс://www.курир.рс/црна-хроника/3662673/мерима-исаковиц-лециц-је-покусао-да-ме-силује-гледао-ме-оцима-без-дусе-и-ломио-ме-као-клестима" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Мериме Исаковић. То је велико олакшање за све жене. У Хрватској је то покренуло лавину на факултетима, посебно на Академији драмских уметности. Нешто што је заправо грозно, али је отворило јавни простор који о томе говори. Ето и у том случају се прелило из једне земље у регион. Јер принцип је исти, све су остало нијансе, рекао би Ђоле.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-04-15/04152021063308.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

- То је велика, велика ствар. Милена у почетку вероватно уопште није била свесна шта је покренула. Наравно да као жена морам да реагујем, писала сам јој приватно. Није битан садржај, дивно је колико је људима ипак стало и колико се ипак неке ствари мењају. Барем се о њима прича. У овим случајевима ћутање није злато. Управо читам књигу Томаса Ериксона "Окружени психопатама" коју сам добила од пријатељице за Божић. Добра ми је баш пријатељица и добро познаје моју ситуацију. Препоручујем - закључила је певачица.

(Курир.рс/Недељник Фото: Ана Паунковић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГГ

15.04.2021 20:31

Искрено ми је било жао Северине и вријеме кад је била у погрешном филму. Тешко је бити побједник у таквој ситуацији. Увијек је присутно неко преиспитивање.

ОДГОВОРИТЕ