Шампиони Републике Српске на пријему код градоначелника

Поводом великог успјеха одбојкаша бијјељинског “Радника” - освојеног Првенства Републике Српске, данас је за њих уприличен пријем у бијељинској Градској управи.

Спорт 29.04.2021 | 15:03
Шампиони Републике Српске на пријему код градоначелника

- Ове године се враћамо тамо гдје нам је мјесто, јер освојена титула одбојкашког првака Републике Српске, пут је ка учешћу у Премијер лиги БиХ. Правда је тако задовољена јер је клуб прошле године из исте избачен декретом предсједника Одбојкашког савеза БиХ, рекао је предсједник управног одбора Клуба.

 “Сезона иза нас била је јако турбулентна. Имали смо доста проблема, прије свега у организацији, уз играче који су били заражени. Међутим, момци који су изгарали на терену и ми као управа смо успјели да обезбиједимо све услове и да освојимо титулу”, рекао је након пријема Дарко Манојловић, предсједник Управног одбора Одбојкашког клуба “Радник-Какехасхи”.

 “Могу слободно да кажем да је постигнут врхунски резултат, јер осим мене у екипи су све голобради младићи који немају пуно искуства, а играли смо против екипе из Брчког која је далеко искуснија. Радом, трудом и великом вољом током читаве сезоне, успјели смо да савладамо екипу која је састављена од неколико бивших репрезентативаца. Заиста могу да кажем да сам поносан, што сам капитен овим момцима”, истакао је капитен Одбојкашког клуба “Радник-Какехасхи”, Владимир Милићевић.

“Иако је утакмица била у петак и даље смо сви некако еуфорични. Сада ћемо и званично прославити ту побједу. Након тога нас опет очекују припреме за наредну сезону и изазове који нас чекају у Премијер лиги”, додао је играч, Дарио Балабан.

 Градоначелник Бијељине је најавио и подршку младим спортистима.

 “Обавеза Градске управе је да подржи овакав рад, и у материјалним средствима. Она ће за овај одбојкашки клуб ове године бити и већа, што је предвиђено и расподјелом средстава за спорт. Желимо да подржимо све врсте спортова и награђујемо добре и организоване спортске клубове који постижу овако врхунске резултате, као што је “Радник”. То је обавеза Градске управе, јер овакви момци су најбољи амбасадори града гдје год да се појаве”, навео је овим поводом градоначелник Бијељине, Љубиша Петровић.

Одбојкашки клуб “Радник” је и у претходним сезонама остваривао значајне резултате; били су вицешампиони Премијер лиге БиХ, те учесвовали у европским такмичењима. Сада се надају и чврсто вјерују да могу поново да постижу резултате на највишем нивоу.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар