Радник поражен против Слободе, пријети испадање

Радник није успио да дође до жељена три бода у сусрету 28. кола Премијер лиге БиХ.

Фудбал 30.04.2021 | 21:18
Радник поражен против Слободе, пријети испадање

Шеф стручног штаба бијељинске екипе Владо Јагодић је признао да су његови играчи правили грешке које су их коштале поразе, али сматра да још ништа није изгубљено с обзиром да је до окончања Премијер лиге БиХ његовом тиму остало још пет рунди.

– Увијек сам био спортиста честитам Слободи и колеги Младену Жижовићу. У свлачионици момци плачу, а то је знак да се нешто дешавало. Надам се да ће клуб нешто учинити, у борби за опстанак многи се свачим служе. Ја морам да се окренем игри, ушли смо лоше у почетак другог полувремена. Када смо имали 1:0 требало је да урадимо нешто да дођемо до овјере тријумфа.

За пенал нико није приговарао, али оно што се послије тога десило треба погледати. Сва та дешавања су психолошки утицала на играче, имао сам много муке да их на крају одвојим од службених лица по завршетку утакмице. Скупо су нас коштале грешке у другом полувремену, а има још 15 бодова у оптицају до краја сезоне – истакао је стратег семберског клуба.

Иначе, у завршници утакмице дешавала се права драма. Судије су послије сусрета морале да напусте терен под пратњом редара и припадника полиције, јер су домаћи имали доста тога да им приговоре, а предњачио је тренер голмана Зоран Софренић којем је показан и црвени картон.

(БН/Српскаинфо) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бијељинац

30.04.2021 20:08

Зато Слобода пушта Борцу бодове у задњем колу.Офирно је ово све скроз. Која је сврха играња оваквог фудбала. Срамота да Радник плаца туђе цехове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управа напоље Комплетна

30.04.2021 20:21

Бијељина нема један нормалан ФК а све паре за спорт иду раднику а мрвице осталима.Лопови се учаурили у клуб.Хоце да га скроз унисте да га Бргуле купе за ситне паре,срамота.

ОДГОВОРИТЕ