Џаја подетињио са унуцима Луком, Огњеном и Видом

- Волим Ускрс! У правом смсилу речи, то је најрадоснији породични празник код нас Срба. Увек сам му се радовао, као дете, када смо га скромно обележавали због околности у којима смо живели, а онда и касније, када сам постао отац и данас када сам деда – прича за Курир Драган Џајић И додаје:

Фудбал 02.05.2021 | 13:09
Џаја подетињио са унуцима Луком, Огњеном и Видом

Радост, срећа, весеље били су видљиви на лицима малишана када су узели ускршње јаје у друштву свог деде.

Ускрс код Драгана Џајића! Последњих година легендарни фудбалер Црвене звезде најрадоснији хришћански празник прославља у друштву својих унучића Луке, Огњена и Вида. Чувени Џаја каже да је неизмерно срећан у друштву својих потомака, који му сваки дан чине лепшим, а посебно Ускрс, када се у дому Драгана и Бранке Џајић, окупи цела породица.

- Волим Ускрс! У правом смсилу речи, то је најрадоснији породични празник код нас Срба. Увек сам му се радовао, као дете, када смо га скромно обележавали због околности у којима смо живели, а онда и касније, када сам постао отац и данас када сам деда – прича за Курир Драган Џајић И додаје:

- Наравно, Луку, Огњена и Вида чела корпа са шареним јајима, из које ће они изабрати оно које им се свиди. И поклони. (смех) Још су мали, нису свесни значења празника, али се види да га воле и да је посебан у њиховим малим животима.

Породична кућа Џајића биће пуна за Ускрс, са јачим половинама и децом доћи ће ћерке Сања и Драгана.

- Ми смо стално заједно. Права смо породица, а за Ускрс то ће бити нешто стварно посебно. Већ рекох, то је најлепши празник. Празник који све радује. Једнако и младе, као и нас старије. И зато га треба неговати. Желим свима да Ускрс проведу у срећи и благостању, у друштву својих најмилијих.

Када прича о унуцима, из сваке речи Драгана Џајића види се колико му значе и колико је брижан као деда.

- Сваки човек живи за своје потомство. Бива неизмерно срећан. Поготово кад добије унучад. Изузетно сам срећан, сваки тренутак са њима чини ми велико задовољство. Релаксирају ме. Сваки дан од њих сазнајем нешто ново. Њихово одрастање је нешто невероватно, нешто што ме испуњава и чини срећним и радосним.

Џаја нам открива да је сваки од дечака посебан и да и као свако дете доноси велику радост старијима.

- Бранка и ја не раздвајамо било кога. Имамо исти односо као са ћеркама. Волим их подједнако. Неко од њих тројице некад нешто каже, па се смејемо, онако дечије, невино… Радост и њихов осмех ме испуњавају. Гледам да уживам у сваком тренутку које проводим са њима.

Питали смо Драгана Џајића да ли неко од тројице малишана, Луке, Огњена и Вука има склоности ка спорту, иако су још мали.

- Лука као најстарији, петогодишњак највише воли аутомобиле, али и лопту. Вид и Огњен су баш мали. Кад ме види, Лука тражи кључ од аута, како би могао да га откључа и отвори врата. Чак и разликује аутомобиле, па ми објашњава који је који док се шетамо. Видећемо како ће се то развијати код њих што се тиче спорта. Нећу им наметати било шта. Волео бих да се баве спортом, да неко од њих буде фудбалер. Ако буду талентовани, сами ће изабрати. Моја жеља је да порасту, па да могу да их водим на утакмице, али тек када се врати публика. Да осете атмосферу, јер ово сада, сабласно празно, не личи на било шта. Луку ћу да водим чим буде прилике, чим дозволе повратак гледалаца – истакао је Драган Џајић.

Црвена звезда

Дупла круна, оле!

Драган Џајић редован је на утакмицама Црвене звезде. Као почасни председник клуба задовољан је сезоном која је при крају.

- Најважније је да су момци освојили титулу! Волео бих да узму и Куп. За ту утакмицу треба се добро спремити, јер ће бити на крају сезоне. Не сме бити опуштања, то у Звезди није дозвољено. Зна то Дејан Станковић добро. Радује ме што супериорно играју и што су на доминантан начин освојили титулу – јасан је Драган Џајић.  

Против идеје моћних и богатих

Суперлига би била брука и срамота

Европски фудбал потресле су вести о оснивању, а одмах и пропадању Суперлиге. О свему томе Драган Џајић каже:

- Знао сам да је то немогућа мисија! Да је та Суперлига прошла, то би била брука, скандал и срамота за целокупни фудбал. Опет, шта ће бити у наредних 15 или 20 година… Не знам. Новац и моћ изгледа диктирају услове, али фудбал не може да се ограничава, то је игра у којој уживају и сиромашни, на свим меридијанима света. Не верујем у ту њихову идеју и надам се да никада неће заживети.

(Курир спорт/Александар Радонић Фото: Зорана Јевтић)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бобан

02.05.2021 11:39

Велики господин! Поздрав за Дзају и његову породицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

02.05.2021 12:51

И од мене он је човек који зна да се фудбал игра на земаљском терену а не у изаврелим лапиталистичкм главама

Name

Легенда

02.05.2021 13:00

мог дјетињства 70-их прошлог вијека.Како су биле срећне недеље фудбала старих асова, тога данас нема.Џаји желим добро здравље дуг живот и пуно срећних трнутака у породици и клубу, мислим да је то заслужио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

02.05.2021 13:00

Само уживајте госодине Џајићу, не постоји љепши осјећај радости и среће поред своје дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

02.05.2021 14:20

Велики фудбалер, ал још већи криминалац. Иначе, Шекуларац је био бољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

02.05.2021 14:22

По њему ми отац дао име.

ОДГОВОРИТЕ