Ненаду се и овог Васкрса појавио крст на челу! (ФОТО)

За Божић, Васкрс и Богојављање, уназад 11 година, Ненад Пауновић (35) из Панчева има болове у целом телу. Разлог томе је, како каже, крст који му се формира сваке године за православне празнике.

Занимљивости 03.05.2021 | 16:29
Ненаду се и овог Васкрса појавио крст на челу! (ФОТО)

- Сад тренутно на челу имам крваву флеку из које се стално излива. Поподне ће се на том месту формирати крст. Сваке године ми се исто дешава - започео је Пауновић.

Невероватна појава почела је да се дешава након што је крстио кума у цркви у Панчеву.

- Почне да се појављује на сам празник и потпуне нестане после седам дана. Након тога на челу нема баш никакав траг. Кад нестане као да ништа није ни постојало - објашњава нам мушкарац.

Истиче да су га лекари прегледали више пута.

- Констатовали су да после седам дана на челу нема никаквих трагова. Немају никакво објашњење, сем да виде да није било никаквих повреда, нити механичких, нити хемијских - испричао нам је саговорник.

Додаје да су му једном приликом лекари са чела узели осушену красту.

- У њој се нису налазила црвена крвна зрнца, иако је крв баш црвене боје. Иначе, та крв има специфичан, леп мирис - казао је Ненад Пауновић.

Седам дана, колико има крст на челу, Ненад се труди да не излази и куће. Како каже, кад то и учини, на главу стави качкет.

- Људи ме чудно гледају, мисле да сам себе сечем и онда заиста немам жељу да излазим - истакао је наш саговорник.

(Курир.рс/Телеграф Фото: Зорана Јевтић)

Коментари / 0

Оставите коментар