Бивши министар главни фаворит за првог човјека ФСС

Расим Љајић, председник Социјалдемократске партије Србије, главни је фаворит за место првог човека Фудбалског савеза Србије.

Спорт 11.05.2021 | 13:10
Бивши министар главни фаворит за првог човјека ФСС

Бивши потпредседник Владе и министар у неколико сазива потпуно неочекивано  има највише шанси да добије упражњену председничку фотељу у српској кући фудбала.

Након одласка Славише Кокезе са чела Фудбалског савеза Србије Марко Пантелић је привремено преузео дужности председника, а као могући кандидати за ту функцију у јавности су се спомињали бројни кандидати: Немања Видић, Небојша Лековић, Звездан Терзић, Владан Лукић и други... Сада је у први план из сенке искочио политичар из Новог Пазара.

Дошло је до великог обрта у причи и Љајић је тренутно фаворит у односу на остале кандидате.

Пре неколико дана ФК Нови Пазар је издао саопштење у ком је предложио бившег потпредседника Владе за место председника ФСС, а касније се испоставило да је њихов необичан предлог имао и утемељење.

"За функцију председника ФСС, Нови Пазар предлаже Расима Љајића, који би својим угледом, знањем и енергијом могао да донесе неопходне промене", поручули су, између осталог, из града са Јошанице.

Љајић је добро упућен у дешавања у српском фудбалу и ово му не би била прва функција. Политичар је почасни председник ФК Нови Пазар, а својевремено је био и члан управе београдског Партизана.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кото Тамо Пјева

11.05.2021 11:42

Овај цовек је неунистив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

11.05.2021 15:42

Расим је цовјек прво од постења и повјерења, до сад су увијек били неки људи сумљивог морала.

ОДГОВОРИТЕ