Вишемилионски добитни лото листић опран у машини?!

Једна Американка тврди да је добила на калифорнијској лутрији "Супер лотто плус" али је грешком лутријски листић опран у веш машини!

Занимљивости 17.05.2021 | 19:21
Вишемилионски добитни лото листић опран у машини?!

За сада није познат индетитет добитника али како год... Добитник главне лутријске награде Калифорнијске лутрије је како ова жена тврди остао вероватно без милиона долара на свом банковном рачуну.

Прецизније ако је ово доле тачно дотична госпођа остала је "кратка" за 26 милиона долара, јер је вероватно "испрала" свој лутријски листић. Победнички листић "Супер лотто плус" лутрије, продат је у продавници "Арко", у предграђу Лос Анђелеса.

Пошто се добитник није јавио на време, рок који је 180 дана, је истекао и сматра се да нема добитника.

Есперанза Хернандез, која је запослена у продавници у Лос Анђелесу, где је купљен листић, рекла је за медије да је жена дошла и рекла радницима да је лото листић ставила у панталоне, које је опрала у веш машини.

Менаџер продавнице истиче да је на надзорном видео снимку приказана жена која је купила листић.

"Копија видео записа о надзору предата је службеницима Калифорнијске лутрије", рекао је менаџер продавнице.

"Службеници лутрије истичу да неко ко верује да је победник мора да попуни образац захтева. Али ако неко изгуби листић, мора доставити доказе да га је поседовао, попут фотографије предњег и задњег дела", истакли су званичници лутрије.

Добитни бројеви били су: 23, 36, 12, 31, 13 и мега број 10. Награда од 26 милиона долара може се узети у ратама или као опција у готовини од 19,7 милиона долара.

Ако се награда не потражи, 19,7 милиона долара отићи ће у калифорнијске државне школе. Продавница која је продала главни добитни лутрисјки листић неће остати "кратких рукава" добиће бонус од 130.000 америчких долара.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар