Бијељина путоказ за промјене у цијелој Српској

„Бијељина је од стратешке важности за Српску демократску странку и побједа коју је донио др Љубиша Петровић на локалним изборима прошле године путоказ је којим ће цијела Република Српска кренути наредне године у сусрет промјенама“, поручио је Радовић.

Република Српска 18.05.2021 | 11:38
Бијељина путоказ за промјене у цијелој Српској

Замјеници предсједника СДС Радо Савић и Милан Радовић посјетили су Градски одбор СДС-а Бијељина, гдје су разговарали са градонечелником   Бијељине Љубишом Петровићем (СДС), предсједником Градског одбора те странке у Бијељини Томицом Стојановићем и замјеником предсједника   Младих СДС Радишом Петровићем.

„Бијељина је од стратешке важности за Српску демократску странку и побједа коју су донијели др Љубиша Петровић и Томица Стојановић на локалним изборима прошле године путоказ је којим ће цијела Република Српска кренути наредне године у сусрет промјенама“, поручио је након састанка  Милан Радовић, замјеник предсједника СДС.

Радовић је нагласио да је Бијељина један уређен град који се налази на граници Републике Српске и Србије и да је њен значај и по питању сарадње са матицом вишеструк.

"Досадашњи рад градоначелника Љубише Петровића показатељ је да су грађани мудро изабрали и да су његова младост и визија гарант да се Бијељина налази на добром путу. У наредних неколико мјесеци, градоначелик нас је извјестио да се креће са конкретним пројектима који ће бити од значаја за грађене Бијељине“, казао је Радо Савић, замјеник предсједника СДС.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

18.05.2021 10:25

СДС С ВЈЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само напријед

18.05.2021 11:11

Имате ви још добрих и школованих момака у БН и узимајте их себи, сирите партију по Семберији, спремајте се за Изборе 2022. Сад ће то није далеко. Ону секту звану снсд морате послати у прошлост јер народу су додијали лопови и криминалци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

18.05.2021 17:17

Младих и паметних у Семберији, има висе него сто се зна, а сви се морамо борити за побједу над црвеном сектом. Народ ту има кљуцну улогу.

Name

Црногорски рецепт

18.05.2021 15:49

Треба све радити да сто веци број људи изадје на изборе и онда им је крај. Висе је нас постених него сектаса и уцјењених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.05.2021 22:25

Народу само коса вири из блата народ је потонуо треба му спас.

ОДГОВОРИТЕ