Ноћ у апартману из "Пријатеља" за 20 долара, али постоји услов!

Недуго након што је службено објављен датум премијере нове епизоде популарних Пријатеља, 27. маја, Боокинг.цом нуди јединствено искуство.

Забава 18.05.2021 | 18:49
Ноћ у апартману из "Пријатеља" за 20 долара, али постоји услов!

Наиме, за мање од 20 долара можете боравити у њујоршкој реплици стана и осталих просторија у којима је снимана једна од најпознатијих америчких серија, пишу амерички медији.

У хотелу Тхе Фриендс Еxпериенце, смештеном на Менхетну, на броју 130 Ист, углу 23 улице и Авеније Лексингтон, заинтересованима се нуди ноћење у њујоршком апартману Моника и Рејчел за само 19.94 долара, преноси портал Индекс.

И премда су сцене серије из унутрашњих простора снимане у студију у Лос Анђелесу, спољни део зграде у којој су живели славни "пријатељи" налази се у Њујорку.

Тхе Фриендс Еxпериенце је двоетажни простор у којему је посетиоцима на располагању 18 просторија с оригиналним реквизитима и костимима и могуће је рекреирати најпознатије сцене из серије.

Заинтересовани могу да завире кроз љубичаста врата стана у којем су живеле Моника и Рејчел и да се опусте на наслоњачу Чендлера и Џоија након што одиграју партију малог фудбала или испробају неке од оригиналних костима из серије.

За посетиоце је навече организована посебна вечера, а ујутро могу да се завале у култну наранџасту софу уз каву и пециво у познатом Централ перку, кафићу у којем се славна шесторка редовно окупљала.

Цена једног ноћења само овај пут износи 19,94 долара, што је симболична бројка, јер је прва епизода серије премијерно приказана 1994, а могуће је резервисати боравак од максимално две ноћи узастопно.

Резервације ће се моћи обавити 21. маја за боравак у апартманима у недељу, 23. маја или у понедељак, 24. маја.

(Б92/индеx )

Коментари / 0

Оставите коментар