Ухапшен отац који је шутирао сина на прослави матуре

Отац који је крвнички шутирао свог сина на матурском слављу у школском дворишту у Дољевцу, Б.Л. (49) ухапшен је због насиља у породици. Истовремено, њему су одређене и мјере предвиђене Законом о спречавању насиља у породици - удаљење из породичног дома и забрана приласка жртви насиља у породици.

Србија 09.06.2021 | 12:42
Ухапшен отац који је шутирао сина на прослави матуре

Њему је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведен у Основно јавно тужилаштво које ће одлучити да ли је потребно да му се одреди и притвор.

Драган Гејо, директор Школске управе у Нишу, потврдио је да им је инцидент пријављен. Он је казао да је случај пријављен полицији и одмах је организован и тим за безбједност, ради рада с ученицима. Обавијештен је Центар за социјални рад и ресорно министарство.

Инцидент се догодио на школском игралишту, а жртва је ученик седмог разреда који се придружио прослави матураната. Њега је отац извукао из групе малих матураната који су самоиницијативно организовали своју прославу и наочиглед све дјеце оборио свог сина на земљу, па из све снаге кренуо да га шутира.

Малишана је на крају спасила једна наставница, која је успјела да прекине ово насиље.

(Мондо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Биљана

09.06.2021 11:32

Поздрављам хапшење, само да и казна буде одговарајућа. Гледала сам снимак и невероватно ми је да отац мозе да се тако изивљава над својим дететом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.06.2021 12:07

Е мозес мислити ста би радио особи која није његово дјете. Залосно.

Name

милос

09.06.2021 11:41

боже боже ко васпитава ову дјецу, није ни чудо што махом постају деликвенти, није то никакав отац он је најобичнија битанга

ОДГОВОРИТЕ