Цео свет мисли да се не трезним а ја пијем само воду!

Певачица Зорица Марковић отворено је говорила о својој каријери и приватном животу. Зорица је јуче прославила свој 62. рођендан, те је истакла да не крије године.

Забава 10.06.2021 | 21:43
Цео свет мисли да се не трезним а ја пијем само воду!

"Увек сам добро. Поносна сам на своје године, немам разлог да кријем, рођенда сам 1959. године. Ја сам пето непланирано дете у породици Марковић, размишљали су шта да раде са мном, да ли ће да ме пријаве седам или десет дана након рођења. И остао је 9. јун. Мада никад не прослављам. Једном сам прославила рођендан, па сам правила хаос, лупала по кући, бацала гајбе. Од тад сам рекла да више никад нећу да славим", рекла је Зорица и открила како је провела рођендан:

"Било је пар пријатеља, мој син, али сам још увек у грчу због короне. Онда сам мало профункционисала откако сам се вакцинисала. Али има датуме које ћу ја да славим, па ћемо да направимо карамбол". 

"Цео свет мисли да се не трезним, а ја пијем кафу и воду. Сутра имам наступ, биће лудило, тако да ћу тамо прославити на прави начин уз музику. Некако смо сви уморни, не могу да се навикнем на нормално функционисање", прича она. 

Марковићева је открила и шта јој је највећа жеља за ову годину. 

Zorica Marković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/КУРИР

"Сад бих најрадије отишла у Јерусалим, просто ме вуче. Никад не бих бацала паре на Малдиве, мене то не занима, све сам то обишла. А осећај у Јерусалиму не може да се опише, то треба да се доживи. Била сам смештена на пет минута од Исусовог гроба. Свако јутро сам се спуштала доле. Жао ми је што не могу да одем ове године, једино бих тамо отишла". 

Певачица се осврнула и на кућу коју је недавно завршила и где ће сазидати базен. 

"Врло сам рационална, у Јајницима сам 20 година. Мислила сам и о синовима и о себи. Ја ћу ваљда наћи неког деду или чику, не дечка као што причају, али будалаштине. И да има свако свој кутак и да будемо то. То је био мој план  и успела сам у том. Не болујем од гламура, битно ми да је да ушушкамо.Није то ништа скупо, то људи причају. Битно је да уживамо, да можемо да седимо. Мене пливање држи у животу, то ми прија јако. И није ми због тога да би се причало да имам базен, већ ми је за здравље битно", рекла је Зорица и открила да не планира ту да стане: 

"Планирамо да правимо једну петоспратницу ту. Онда ћемо да зовемо трубаче, има да грме Јајници. То је до године, Боже здравља". 

Zorica Marković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/КУРИР

Певачица је прокоментарисала и питања "Одакле јој новац" за некретнину.

"Крадем паре, дугујем, отимам (смех). Шта се све причало о мени. Били смо нормални, нисам бацала паре на глупости. Поред певања, држала сам и кафану. Паметно сам радила, штедела сваки динар. То је скромна прича око моје куће. Само поштеним радом.Цео свет зна да сам борац и велики радник. Мени туђе не треба. Увек смо навикли да имамо тама". 

Недавно се појавила информација да је изјавила да би Мају Маринковић обесила, а Зорица се због те изјаве веома изнемирила и сада демантова.а 

"Ни најгорем непријатељу не бих то помислила. Заиста то нисам рекла, ни кроз главу ми није прошло такво нешто. Пре пет година су писали да сам трудна", рекла она, а потом прокоментарисала и псовке због којих је постала хит. 

"Ја вечито исправљам криве дрине, јесам дрчна, не да м на себе, а у кући сам да ме мажеш на хлеб. Ја не иритирам људе, али то су ситуације у којима не можеш другачсије. Мој деда јесте псовао много, али из мог краја сви псују. Баш ме брига, ко воли воли. Не мислим ништа лоше, сад ме сви доживљавају као род", закључила је. 

Zorica Marković
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар