Дарко Лазић открио како се осећа после раскида веридбе: Ни прва ни последња!

Након што су и Дарко Лазић и Марина Гагић ставили тачку на везу и јавно се огласили да је њиховој љубави дошао крај, те да су прекинули веридбу, Лазић је отворио душу, па је открио шта је то што је заправо разлог разлаза.

Забава 10.06.2021 | 22:22
Дарко Лазић открио како се осећа после раскида веридбе: Ни прва ни последња!

Певач је истакао да нема много тога да каже.

"Нема ту шта да се прича много, по мом мишљењу се угасила љубав, удаљили смо се. Марина и ја смо у супер односима, у контакту смо. Имамо дете, које је нешто најсветије у животу сваког. Одлучили смо обоје да је боље да се разиђемо, то је данас савим нормално, нема потребе за свађом и тензијом. Не иде, не иде, имамо здрав однос, ни прва ни последња", рекао је, па се осврнуо на спекулације последњих месеци о свадби која се никад није ни догодила:

Darko Lazić, Marina Gagić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/АМИГСХОW, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

 

"Сви ми маштамо о свадби и лепом животу, задеси се се нешто другачије, боже мој то је све живот. Нисам ја измислио топлу воду, дешава се, угаси се љубав, дође до презасићења."

На питање зашто је зашто се Марина огласила и рекла да су прекинули због његовог начина живота, певач није желео превише да открива

"Чувао бих то за нас, она је мајка мог детета и биће увек на првом месту код мене, а што се тиче разлога, као што сам рекао то је нешто моје и не бих да причам о томе", истиче Дарко.

(курир.рс/телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Обицни

11.06.2021 05:13

Глупан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

12.06.2021 12:55

Откажу алати а то је код алкохоличара честа појава!

ОДГОВОРИТЕ