"Не вара Србија грађане, него их вара ова власт"

„Не вара Србија грађане, него их вара ова власт, а странка господина Мехмедовића, СДА, дио је власти која скоро већ годину дана обећава вакцине које у БиХ стижу у промилима“, рекла је посланик ПДП-а у ПД ПС БиХ Мира Пекић, реагујући на изјаву вискоког функционера и посланика СДА Шемсудина Мехмедовића да Србија бесплатном вакцинацијом вара грађане БиХ. 

Босна и Херцеговина 17.06.2021 | 18:41
"Не вара Србија грађане, него их вара ова власт"

„Ако већ толико брину о финансијској ситуацији грађана, нека  покрију трошкове превоза у Србију свима који желе да се вакцинишу. Када им је већ брига што се дио новца потроши у Србији, рјешење је и за то једноставно – набавите вакцине и нека се народ вакцинише у мјестима у којем живе или најближим већим центрима“, каже Пекић.

Она каже да је гест Србије да се обезбиједи бесплатна вакцинација грађана БиХ вриједна сваке похвале: 

„Потез предсједника Вучића и Владе Србије је државнички, хуман и по ко зна који пут, представља пружену руку пријатељства, што грађани којима је Србија омогућила оно што није земља у којој живе и те како знају да цијене“, истиче Пекић.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

САРС

17.06.2021 18:00

Браво Пекићка не може се глувом шапнути нити проклетог нахранити свима је јасно ко је паметан ко краде и лаже док ћорави прогледају биће промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

17.06.2021 18:04

Једна рука је пружена,а на другој је да је прихвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изаберите

17.06.2021 18:07

Ко није задовољан, сљедећи му пут не треба помагати. Нема ту шта, ко хоће фино, може фино. Ко неће,нек тражи боље на другом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Лаловић

17.06.2021 18:20

Шта друго рећи,него,свака ти част на искрености.

ОДГОВОРИТЕ