Хифа Оил – Еуро Оил отворила у Даниловграду своју 3. бензинску пумпу

Компанија Хифа Оил ЦГ данас је отворила нову, 3. бензинску пумпу у Црној Гори на локацији Јастреб бб. Даниловград. И овај малопродајни објекат посједује све пратеће садржаје у складу са стандардима Хифа Оил – Еуро Оил бренда, као и премиум горива Исомаx високих перформанси за дизел и бензинске моторе. Отворењем овог малопродајног објекта директно су обезбијеђена и нова радна мјеста.

Регион 22.06.2021 | 09:08
Хифа Оил – Еуро Оил отворила у Даниловграду своју 3. бензинску пумпу

У саставу модерног малопродајног објекта Хифа Оил-а, поред премиум горива Исомаx које је новитет на црногорском тржишту, налази се и брендирана трговина “Еуромаркет”, аутопраоница, властита линија Исомаx уља и мазива за путничка и теретна возила, кафа "ТО ГО" те широки асортиман робе по приступачним цијенама.

“У Црној Гори сада имамо три Хифа Оил – Еуро Оил бензинске пумпе. До краја године планирамо отворити још једну бензинску пумпу у Црној Гори са локацијом у Подгорици. Јачамо нашу тржишну позицију и настављамо са ширењем малопродајне мреже као и унапријеђења бренда Исомаx.” поручио је Немања Мрдак извршни директор компаније Хифа Оил ЦГ.

Присутнима су се поред извршног директора обратили и градоначелница Даниловграда, госпођа Зорица Ковачевић, те државни секретар за енергетику и рударство у Министарству капиталних инвестиција Владе Црне Горе Марко Перуновић.

"Прије 4 године смо препознали црногорско тржиште као потенцијал те основали Хифа Оил ЦГ. Кренули смо опрезно са једним упослеником и са јасном визијом и стратегијом. Данас отварамо 3. пумпу и упошљавамо 40 упосленика. До краја године планирамо отворити још једну пумпу те паралелно градимо објекат гдје ће пословати двије чланице групације – Еуро Метали и Еуро Роал. Поносно истичемо чињеницу да сва добит из пословања остаје у Црној Гори те се реинвестира у даљње ширење пословања“, истакао је Кенан Ахметлић извршни директор и члан Управе компаније Хифа Оил.

Радно вријеме новоотворене бензинске пумпе је од 06:00–24:00.

Матична компанија Хифа Оил посједује 15 бензинских пумпи у Босни и Херцеговини, а од 2017. године је присутна и на црногорском тржишту. 

Енергија која покреће!

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Василије

22.06.2021 11:09

Прњавор са 35.000 становника има више бензинских пумпи него Љубљана са 350.000 становника. Прњавор на 1,5 км раздаљине уз магистрални пут има 11 пумпи и по томе је рекордер у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.06.2021 14:44

Али немате ХИФА петрол