Дарко Лазић шета нову дјевојку, ево и коју пјевачицу

Певач Дарко Лазић није дуго самовао након што га је пре четири месеца оставила вереница Марина Гагић. Он је однедавно у вези са певачицом Барбаром Бобак, која се појавила и у једној емисији овогодишњег такмичења за "Звезде Гранда", сазнаје Курир.

Забава 23.06.2021 | 21:29
Дарко Лазић шета нову дјевојку, ево и коју пјевачицу
Barbara Bobak
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ
<п цласс="тxт">Барбара има 22 године и из Футога је, код Новог Сада. Како наш извор близак Лазићу наводи, она и певач се познају дужи период, а и неколико пута су заједно певали по Београду и Србији на весељима, али и по клубовима широм дијаспоре. Међу њима су постојале варнице још од првог сусрета, али Лазић, који је тада уживао у љубави са Марином, није ништа покушавао. Они су све време певачеве љубави са Гагићевом остали у контакту преко друштвених мрежа, а чим је раскинута веридба с Марином, предложио је Барбари да се виде, што је она одмах прихватила. Они тренутно уживају у вези, али све време покушавају да од ширег круга људи сакрију да су заједно. Ипак, неколико пута су виђени заједно по ресторанима и на сплаву на који Лазић често излази, тако да су његови блиски пријатељи упознати са тим да ужива у новој љубави.
<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/06/19/15/2613561_дарко-3_фф.јпг?вер=1624448607" алт="Дарко Лазић" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН
<п цласс="тxт">Иначе, у медијима се пре извесног времена појавила вест да једна неафирмисана певачица већ неколико година покушава на сваки начин да се приближи Лазићу и да жели по сваку цену да буде са њим и да му роди дете, па многи сматрају да је Барбара та певачица и да је у својој намери и успела. Иначе, Барбара Бобак се појавила и у такмичењу за "Звезде Гранда", где је конкурисала за директни пролазак у четврти круг. Она је била Милијев кандидат, али није наишла на благонаклоне коментаре жирија, који нису били одушевљени њеним певањем. <п цласс="тxт">- Исфолирано си певала - рекла јој је Снежана, док је Саша био речитији. <п цласс="тxт">- Тешко да можеш са оваквим певањем и коментарима да дођеш до четвртог круга, то би био велики залогај. Ја мислим да би ти требало да кренеш од следеће сезоне од првог круга, тако да те сада не пуштам - рекао јој је Саша.
<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/06/23/13/2618497_имг-6386_фф.јпг?вер=1624448622" алт="Барбара Бобак" />
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ
<п цласс="тxт">Новинари Курира ступили су у контакт са Лазићем, који није био срећан када је чуо зашто га зовемо. <п цласс="тxт">- Ја сам у иностранству, немам коментар на то. Данас је она, сутра ће бити нека друга. Имам важнија посла - рекао је Лазић, док певачица није одговарала на наше поруке. <п цласс="тxт">(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овај

23.06.2021 20:25

Лазиц,стварно незна куда "гони".

ОДГОВОРИТЕ