Удала се Ведрана Рудан у 8. деценији за 16 година млађег!

Књижевница, новинарка и блогерка Ведрана Рудан недавно је на свом блогу писала о разводу, али и о новом, 16 година млађем изабранику за кога се сада удала.

Забава 24.06.2021 | 16:41
Удала се Ведрана Рудан у 8. деценији за 16 година млађег!

Ведрана је сада у свом новом блогу објаснила како је изгледало црквено венчање и бацање бидермајера.

Поп нас је питао да ли узимамо једно друго док нас смрт не растави. Рекли смо да "да". Изашли смо из цркве. Моје цуре су на нас бацале латице цвећа које су почупале у опатијском парку. Бацила сам бидермајер. Бледоплаве орхидеје прошаране црним пругама. У злату сам га платила. Ухватила га је млада, око тридесет, готово гола Пољакиња, за руку ју је држао осамдесетогодишњи партнер. Није био одушевљен. Кума Хела је плакала - написала је Ведрана у свом блогу.

Подсетимо, Ведрана Рудан је недавно објавила да се од бившег мужа развела након 30 година брака, као и да је ту одлуку донела након што су за време карантина проводили 24 сата дневно заједно и схватили да имају различите интересе.

Она је затим изненадила многе вешћу да већ има у плану ново венчање.

Њен нови изабраник је млађи од ње 16 година, а открила је да је пун живота и да су се заљубили у продавници. Он је себи куповао љубичасте ципеле, а Ведрана је гледала у љубичасту торбу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нормално

24.06.2021 15:34

Неце се удати за старијег,није луда.

ОДГОВОРИТЕ