Завршио факултет са 11 година: Бесмртност је мој циљ

Једанаестогодишњи дјечак из Белгије дипломирао је физику на Универзитету у Антверпену, јавља локални лист "Де Телеграаф" - и то с највећом почашћу.

Занимљивости 09.07.2021 | 22:07
Завршио факултет са 11 година: Бесмртност је мој циљ

"Баш ме брига јесам ли најмлађи", рекао је Лорен Симонс за медије и додао:

"За мене је ствар у томе да учим и стекнем знање".

Ово је запањујуће постигнуће - а, да вас додатно шокира, Симонс открива да је његов план - да живи вјечно, и то тако што ће се претворити у киборга.

Звучи као да Симонс има озбиљан план.

"Ово је прва слагалица у мом циљу да замијеним дијелове свог тијела механичким дијеловима", додаје Симонс за "Де Телеграаф", додајући да је његов циљ "бесмртност".

"Желим бити у могућности замијенити што више дијелова тијела механичким. Нацртао сам пут до тамо. Можете то видјети као велику загонетку", додао је он.

Као почетак његове велике слагалице - прилично другачије од оних које слажу друга дјеца у његовој старосној групи - Симонс сада жели проучавати квантну физику.

"Двије су ствари важне у тим студијима: стицање знања и примјена тог знања. Да бих постигао друго, желим сурађивати с најбољим професорима на свијету, завирити у њихов мозак и сазнати како размишљају", каже Симонс, преноси "Брусселс тимес".

Симонс истиче како тек сад започиње са својим студијама.

"Ове године похађао је и неке крусеве с магистарског програма. Након љета службено ће и започети магистарске студије", потврдио је портпарол Универзитета у Антверпену.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар