Милионерка која се удала за делфина постала удовица! (ВИДЕО)

Многи од нас се муче у везама, али милионерка Шерон Тендлер је знала је да је то љубав на први поглед кад је упознала свог партнера, по имену Синди.

Занимљивости 12.07.2021 | 16:25
Милионерка која се удала за делфина постала удовица! (ВИДЕО)

Све је почело када је Шерон, која је тада имала 26 година и Синди започели везу. Шерон је путовала у Израел како би се видела са својим вољеним.

Како је објављено на британском порталу Шерон каже да је одмах било јасно да је успоставила везу са Синди, упркос чињеници да је она била делфин од 39 година и то мушки делфин, али су га грешком назвали женским именом.

На крају, венчали су се у израелској луци Еилат, а унија је била запечаћена пољупцем док је Шерон шаптала "Волим те" и Синдиним климањем главе, што су окупљени протумачили као знак сагласности.

Пар се венчао у раскошној церемонији, док је милионерка Шерон блистала у белој хаљини са ружичастим цветовима у коси, али све се нагло и драматично завршило када је делфин Синди нажалост умро након неколико месеци.

venčanje sa delfinom, Šeron Tendler <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Говорећи након венчања, Шерон је рекла локалним новинарима: "То није изопачена ствар. Волим овог делфина. Он је љубав мог живота. "То није лоше. То смо само учинили зато што га волим, али не на начин на који ви волите човека. То је само чиста љубав коју имам према овој животињи."

Жена је рекла да се више никада неће удати, описујући себе као "жену једног делфина", када је њен водени љубавник преминуо након што је имао стомачне проблеме, у својој 40. години.

<ифраме титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/yX0Д1у3Пx7о" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-мце-фрагмент="1">

(Курир.рс/Даилy Стар)

Коментари / 0

Оставите коментар