Не причајте са младом, може поклон од 75 долара

Млада направила списак ПРАВИЛА за ВЕНЧАЊЕ: Одредила колико би поклон требало да кошта, а онда саопштила: "Не причајте са мном..."

Занимљивости 19.07.2021 | 15:08
Не причајте са младом, може поклон од 75 долара

У правилима стоји и да гости никако не смију да провјеравају Фејсбук док им се то не каже, док је најбизарније правило дефинитивно: "Уопште не разговарајте с младом!"

Ова млада згранула је своје госте након што је са њима поделила списак бизарних упутстава за свој велики дан. Наиме, гости су од координатора венчања добили имејл у којем су детаљно наведени сви захтјеви младе.

Међу 15 наведених правила и прописа, гости су наишли и на прилично разумне захтјеве, попут правила да не смију да обуку бијелу одјећу и да морају да дођу 15 минута раније. Али, како попис иде даље, тако захтјеви постају све екстремнији, па је млада у једном од правила написала да жели да гости од фризура "не носе ништа друго осим основног боба или репа".

Женске гошће не смију "јако да се нашминкају' и никако не смију да провјеравају друштвене мреже (тачније Фејсбук) док им се то не каже. Најбизарнија је свакако тачка осам на попису у којој стоји: "Уопште не разговарајте с младом" и на крају сви гости морају да понесу поклон у вриједности од 75 америчких долара или више, иначе ће их млада одбити.

Овај мејл је подијељен на Реддиту, а међу коментарима је био и овај: "Не могу да одлучим да ли гости треба да остану код куће или да донесу кокице и документују ово вјенчање", док је други додао: "Апсолутно бих се појавио са 75 долара у центима и то у бурету!", пише "Тхе Сун".

(Прва.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар