Реља забранио Весни да прослави рођење друге унуке!

Весна Змијанац није могла како доликује да прослави рођење друге унуке јер јој је то, како сазнаје Курир, забранио зет Реља Поповић.

Забава 21.07.2021 | 19:13
Реља забранио Весни да прослави рођење друге унуке!

Певачица је за најбоље пријатеље организовала забаву у једном ресторану, али је након позива невенчаног супруга њене ћерке Николије Јовановић, која је у суботу родила другу ћерку, све морала да откаже. Међу званицама је била и њена колегиница Ана Николић, која је била расположена да направи праву атмосферу код Весне, као и Душица Грабовић.

Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović, Relja Popović <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ТАМАРА ТРАЈКОВИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ <див цласс="адс"> <див ид="беацон_0б68ее469ц"><имг срц="хттпс://адс.курир-инфо.рс/www/деливерy/лг.пхп?баннерид=0&цампаигнид=0&зонеид=234&лоц=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.курир.рс%2Фстарс%2Ф3732963%2Фреља-поповиц-николија-јовановиц-весна-змијанац-забрана&реферер=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.курир.рс%2Фстарс&цб=0б68ее469ц" алт="" wидтх="0" хеигхт="0" />

Змијанчевој је зет ударио ембарго на славље, али зато је он за своје најближе пријатеље уприличио журку, којој ташта из непознатог разлога није присуствовала. Певачица није имала куд па је славље отказала, те је у свој стан позвала само најближе комшинице и почастила их. Због нерашчишћених породичних односа фолк звезда избегава да се појављује у јавности. Како се спекулише по естрадним кулоарима, несугласице у породици Змијанац-Поповић трају пуних пет година. И Рељу су у емисији "Ами Џи шоу" својевремено питали да наведе разлог због ког се последњи пут посвађао с Весном, након чега је певач испричао ситуацију која се десила пре пет година.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/20/12/2652543_wхатсапп-имаге-20210720-ат-12.22.37_фф.јпг?вер=1626787404" алт="Реља Поповић, Николија Јовановић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НИКОЛА АНЂИЋ

- Посвађао? Никад! Разишао? Знаш кад, пре пет година. Ја пре пет година нисам хтео да једем пет хиљада јела које је спремила, али дај тарантулу - рекао је Поповић. Након тога је као бомба одјекнула вест у медијима да се Николија и Реља селе из Весниног стана, и кренуле су спекулације да на релацији зет-ташта није све у најбољем реду и да је због несугласица млади пар дигао сидро и кренуо да тражи нови смештај.

Змијанчева је на свој начин објаснила да се она ни са ким не свађа и да све воли на подједнак начин. - Реља и ја се обожавамо. То што сви мисле да само у свађи јер се они селе из мог стана, није тако. Ми никад и нисмо живели под истим кровом. Нормално је да хоће да купе свој стан кад га немају и да буду сами. Шта ми имамо да се расправљамо, деца су деца, унуци су унуци и ту нема много расправе. Куд који мили моји и свако иде где воли - рекла је Весна у разговору за медије. О Рељи нерадо говори, али зато унуком Реом и те како воли да се похвали. - Она је моје сунце. Не могу да је испратим ни под разно. Могу да седнем, а она да ми скаче по глави. Али најсрећнија сам кад сам с њом. Радујем се да буде још које унуче, а лако ћу да издржим да их чувам, само да Николија роди - рекла је Весна којој је наследница испунила и ту жељу.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар