Најлепше је на постољу слушати химну своје земље!

Најлепше је стајати на побједничком постољу и слушати химну своје земље. То увек буди посебне емоције, тако је било ју Лондону, тако је и сада. Волела бих да је цео тим могао са мном на постоље, изјавила је нова-стара олимпијска шампионка у теквондоу Милица Мандић.

Спорт 27.07.2021 | 16:25
Најлепше је на постољу слушати химну своје земље!

"Живела сам за овај моменат, знам колико сам себе дале у последњих пет година. Турбулентан период је иза мене, медаља припада целом тиму, Галету (тренер Драган Јовић, прим. аут). Много сам поносна на све што сам постигли", рекла је Мандићева српским новинарима у Токију.

Она је упоредила два финала - из Лондона 2012. и ово из Токија.

"Огромна је разлика, тад сам имала само 20 година, била сам 'Галетов војник', само сам слушала, сад сам искуснија, искористила сам то у финалу, мени је друго, а ривалки прво. Морала сам то да јој ставим до знање", рекла је Мандићева.

На питање да ли има шансе да се предомисли када је у питању најављени крај каријере, насмијала се и рекла:

"Полако, прво да се одморим како доликује после пет година мукотрпног рада", поручила је Мандићева и додала да се нада како ће само неколико дана бити једина са два злата у колекцији јер вјерује да ватерполисти могу да јој се придруже.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Светозар

27.07.2021 14:36

БРАВО,БРАВО,БРАВО Милице,свака част теби и твом тренеру Галету,нема вам равних.Србијо поштуј ово!

ОДГОВОРИТЕ