Даркова бивша вереница спрема тужбу против садашње девојке а она је саветује!

Дарко Лазић након што се растао са Марином Гагић упловио је у везу са Барабаром Бобак. Међутим, певачева нова изабраница наводно користи сваку прилику како би подбола његову бившу. Кап која је прелила чашу била је та када је Барбара изјавила да је Дарков син зове "мама", због чега је Гагићева решила да све наводно реши на суду.

Забава 27.07.2021 | 18:47
Даркова бивша вереница спрема тужбу против садашње девојке а она је саветује!

- Марина је полудела када је видела шта све Барбара изјављује о њој. Није могла да издржи, па је позвала и Дарка и рекла му да очекује да је заштити као мајку његовог сина и да не сме да дозвољава да је било ко прозива. Дарко јој је на то рекао да није упућен и да ће свакако проверити о чему се ради. Међутим, Барбара је настављала по старом, а он није реаговао. Марина му је зато и послала поруку и рекла да га је тужила и да ће на суду да реше све за алиментацију и старатељство. Нервни слом је доживела када је Барбара изјавила за медије да је Алексеј зове мама - прича извор за Стар.

Darko Lazić, Marina Gagić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

Иначе, Марина се недавно удружила са Аном Севић, Лазићевом бившом супругом и молила је за помоћ јер наводно нити виђа њиховог сина нити даје новац за њихово издржавање.

- Марина се расплакала током разговора са Севићевом. Певачица јој је рекла да се не секира, јер ће јој помоћи саветима. Објаснила јој је да мора одмах да позове адвоката и отпочне процес против Дарка. Марина јој је тражила број адвоката који је њу заступао, јер зна да га је она добила на суду. Ана јој је одмах послала број - каже добро обавештен извор.

- Гагићева није знала коме да се обрати, само јој је Ана пала на памет. Пожалила се да Дарко месецима не виђа сина Алексеја, да јој се не јавља на телефон, нити шаље новац за његово издржавање - додаје поменути извор.

Darko Lazić
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/информер/стар)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Све

29.07.2021 15:18

Сами нерадници и дзабалебароси.

ОДГОВОРИТЕ