ФК Црвена звезда: Има ту и политике и партизановаца...

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да верује у играче и тренера Дејана Станковића, и да сви они имају пуну подршку.

Фудбал 13.08.2021 | 21:11
ФК Црвена звезда: Има ту и политике и партизановаца...

Верујемо у Дејана Станковића, верујемо у своје играче и сви они имају нашу пуну подршку. Деки је тренер Црвене звезде и остаће овде са нама јос дуго да се сви заједно радујемо новим титулама. Желимо добру атмосферу и енергију пред одлучујући двомеч са Клужом, верујемо да смо бољи и то ћемо доказати", наводи се у саопштењу Звезде.

Црвена звезда је реаговала због, како се наводи, "покушаја да поједини злонамерни медији унесу било какву нестабилност и неслогу".

"Иза нас је период историјских успеха са четири узастопне шампионске титуле и ево већ петом групном фазом УЕФА такмичења. Актуелни смо шампиони и освајачи Купа, а већ смо обезбедили и европске утакмице ове јесени", пише у саопштењу.

Додаје се да је Звезда заслужила критике због меча против Шерифа, што је и како се наводи "одмах признала", али да неће дозволити да се због једног пораза руши клуб.

"Хвала многим медијима који су са правом критички писали о том поразу, али има и оних који не желе добро Црвеној звезди. Како би писали да четири године заредом останемо без шампионске титуле или европских утакмица? Свесни смо да многима сметају Звездини успеси и злонамерници су једва дочекали само један пораз да направе хистерију по друштвеним мрежама. Има ту и политике и партизановаца и личних интереса...", стоји у саопштењу Звезде.

"И, све то разумемо, али им нећемо дозволити. То су људи који не желе добро Црвеној звезди, али ми верујемо да су прави звездаши препознали њихове намере. Ни тренери нити директори се неће смењивати да би се било коме испуњавеле жеље или остваривали лични интереси преко појединих медија и друштвених мрежа", додаје се.

(Бета)

Коментари / 0

Оставите коментар