Роналдо потписао уговор са Манчестер јунајтедом

Једна од највећих звијезда свјетског фудбала Португалац Кристијано Ронало потписао је двогодишњи уговор са енглеским Манчестер јунајтедом, саопштено је из прес-службе вишеструког шампиона Енглеске.

Фудбал 31.08.2021 | 17:14
Роналдо потписао уговор са Манчестер јунајтедом

"Задовољство нам је да потврдимо потписивање двогодишњег уговора са Кристијаном Роналдом уз могућност продужетка за годину дана", истиче се у саопштењу.

У саопштењу, које је данас објављено на интернет страници клуба, подсјећа се да је Роналдо пет пута проглашен за најбољег играча свијета, те да је у каријери освојио више од 30 великих трофеја, укључујући титулу првака Европе са Потугалијом, као и клупске титуле првака Европе, свијета, Енглеске, Шпаније и Италије, пренио је ТАСС.

Роналдо је посљедње три године провео у Јувентусу, у који је дошао из Реал Мадрида.

Португалац је прије одласка у Шпанију од 2003. до 2009. године већ играо за Манчестер јунајтед и сматра се једном од легенди клуба из Манчестера.

Роналдо је изјавио да Манчестер јунајтед заузима посебно мјесто у његовом срцу и да једва чека да поново заигра пред пуним стадионом "Олд трафорд" у Манчестеру.

Потписивање уговора прокоментарисао је и менаџер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солшер, који је Роналда описао као фантастичног фудбалера и сјајну особу, те да не постоји довољно ријечи да се опише португалски интернационалац.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

03.09.2021 01:05

Роналдо, добродошао кући. ГГМУ!

ОДГОВОРИТЕ