На његовом голом телу се налази хиљаде пчела и ни једна га није убола! (ВИДЕО)

Човек који себе описује као "краља пчела" тврди да никада није убоден упркос томе што редовно хода уоколо са хиљадама пчела које пузе по његовом голом телу.

Занимљивости 02.09.2021 | 15:25
На његовом голом телу се налази хиљаде пчела и ни једна га није убола! (ВИДЕО)

Ндајисаба, пчелар из централноафричке републике Руанде, од малих ногу брине о пчелама, али је стекао нову славу након што се на друштвеним мрежама појавила серија фотографија на којима се види како носи "капут" пчела.

- Да бих контролисао пчеле, прво морам да потражим пчелу матицу. Затим стављам матицу на тело да привучем остале пчеле - објашњава Ндајисаба.

 

Искусни пчелар је рекао да матицу држи да остане на једном месту на свом телу тако што је причврсти за везицу око струка. Његове друге пчеле природно прате и жестоко штите своју матицу, летец́и према мушкарцу и формирајуц́и штит око ње како би била сигурна.

- Људима ово не смета. То их чини срец́ним и желе да их ја научим. Не плаше се, све што желе је да науче како би сами почели да држе пчеле - каже он.

Ндајисаба каже да му је, осим популарности коју је стекао у својој и околини, његова необична вештина помогла да заради пристојан живот продајом меда.

(Еспресо.цо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар