Љубавни пар у налету страсти упао у бунар, сватови их спасавали!

Дјевојка и младић, обоје стари 25 година, избјегли су озбиљне повреде током излива њежности на једној парцели у Ђурђевцу код Копривнице.

Занимљивости 09.09.2021 | 17:33
Љубавни пар у налету страсти упао у бунар, сватови их спасавали!
Наиме, пар је у налету страсти у суботу око 22 сата завршио у бунару.
 
Они су били гости у сватовима, а послије неколико плесова букнула је љубавна хемија између њих, па су потражили мјесто на којем могу да се осаме.
 
То су мјесто пронашли на међи празног приватног имања и градске парцеле недалеко од локалног хотела.
 
Али, уз шикару се налази и стари бунар који је био покривен лименим поклопцем, а заиграни пар је у налету страсти легао на тај поклопац. Он је под њиховом тежином попустио, па су обоје упали у бунар.
 
Срећа у несрећи је да њихов пад у бунар дубине четири метра није имао трагичне посљедице, а на руку им је ишла и чињеница да је на дну било само 30-ак центиметара воде.
 
Послије пада и ненаданог купања, дјевојка је почела виком да тражи помоћ, а њене је повике из хотелске собе чуо један од гостију.
 
Он је одмах изашао у предворје хотела, али повика више није било, па није могао да лоцира откуд су долазили позиви у помоћ.
 
Ипак, након неколико минута поново су се чули повици па их је дотични господин лоцирао и уз помоћ још два госта извукао из бунара.
 
"У међувремену смо позвали и хитну помоћ, ватрогасце и полицију, а кад су извучени из бунара, дјевојка се жалила да је главом ударила у озидани дио бунара, док је младић рекао да нема никаквих повреда. Хитна је одвезла дјевојку у болницу на преглед и срећом, прошла је само с лакшим повредама главе па је одмах пуштена кући", причају сватови.
 
Срећа је, додају они, да се све добро завршило, па да сад могу сви да се шале на рачун новопечених љубавника.
 
(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар