До детаља описао како су људе претварали у мљевено месо!

Многима који су чули његово свједочење од муке се превртала утроба! Детаљи убистава које је он описао шокирали су и згрозили читаву јавност.

Србија 12.09.2021 | 08:53
До детаља описао како су људе претварали у мљевено месо!

Бојан Хрватин (38), припадник клана Беливук‒Миљковић, статус свједока-сарадника добио је након што је Тужилаштву за организовани криминал до детаља испричао како су се рјешавали тијела убијаних у кући страве у Ритопеку.

Многима који су чули његово свједочење од муке се превртала утроба! Детаљи убистава које је он описао шокирали су и згрозили читаву јавност.

Рукама су скупљали остатке меса, кости, сукрвицу, остатке, мокраћу.

“Одвојено су паковани у кесе и ишли на паљење, које је трајало по два сата јер је било мокро. Углавном се избјегавало да се пали у кући зато што је мрак и види се ватра, а и постојало је боље место”, рекао је Хрватин, наводећи још и да је лично палио Веља, а да је палио и Драганић. Џакове са самљевеним остацима аутомобилом су одвозили километар и по даље до Дунава.

“Онај ко улази у воду обуче рибарско одјело, веже се за струк конопцем чији други крај држи Боске да овог струја не повуче. Тај што је у води иде што дубље може, онда скалпелом засјече дно џака и што даље га истресе у воду”, рекао је Хрватин.

Штек у кући у Ливадицама требало је да служи за узгој марихуане, али касније је постао клаоница.

“Знам да ми је Марко Миљковић први причао о штек-просторији послије убиства Горана Величковића Гоксија, док ја још нисам био у кући. Рекао ми је: ‘Видјећеш, какав штек, као из Нетфликс филмова! Нећу ништа да ти причам, видјећеш да је баш тако’. И стварно као да су радили за неки филм, тако је било добро урађено, сакривено, идеално за то. Драганић ми је рекао да је ту раније гајио ‘траву'”, рекао је Хрватин.

(Србија данас)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

вук

12.09.2021 07:10

Све је то за Вучића радјено сам је Бели признао

ОДГОВОРИТЕ
Name

торнадо

12.09.2021 08:44

...генетска поган !

Name

срб

12.09.2021 08:04

Имали су од многих да уце како се то ради. Ста су све радили по Босни ово је мала маца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре срб

12.09.2021 09:14

Мислис на оно ритуално одсјецање глава заробљеницима на Озрену, уз поклице алаху екбер. Мислис на касапљење дјецака од 12 година које је уз твоју помоц поцинила елфета. Мислис на стрељање мајке и дјетета од 18 мјесеци у селу Ледици код Трнова. Замисли сви су били Срби и због тога су убијени.

Name

Ко је главни

12.09.2021 08:24

Гдје је политицка и полицијска застита и они који су их створили?Опет их нема као ни кад су Земунски клан побили и похапсили,никога из политике а заједно се купали у базену у Слилеровој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА ЈА

12.09.2021 08:35

ЗА ДЈЕЦУ У ПРЕДСКОЛСКОМ УЗРАСТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

12.09.2021 08:53

За све ово је режим знао , а можда и наређивао , јер су то биле особе које су се дрзнуле да нешто покушају да ураде против режима . Режим на овим просторима све преписује од режима са десне обале Дрине и вјероватно да има , можда и страшнијих ствари од ових . Све , ради очувања позиција на власти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре И

12.09.2021 09:16

За психијатрије си и то под хитно...

Name

Гавро

12.09.2021 09:11

Ово је стварно страсно.Толико страсно да је болесно. Понекад се пласим за норамалан свет ста све мозе да му се деси у овој дрзави Србији. Цитам ово и не верујем да такви монструми,имбецили сетају улицама града који је некада био познат по добром проводу,добрим људима,господом и отвореног срца. Цитам а испод цланка девет слика са неких десавања,од девет слика на сест је нас нама драги и фини председник . Без њега не мозе ниста да проде и он све зна,али не зна да је ова крволоцна група млела људе у предграду Београда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за Вука

12.09.2021 09:28

Лијечи се малоумниче, ма мислим да је касно, на чему си, или дилујеш. Код нас у Српској са сектом све бајно. Џукело иди негдје на изложбу керова.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре за вука

12.09.2021 10:08

Беливук је долазио у РС и био гост у БЛ. Састајао се са битним људима из и око власти. А?знате ли ко је помага Партизан.

Name

Икса

12.09.2021 09:38

Ста је са Полициским инспекторима који су сви ови година сарадјивали са овим нарко кланом. Све ово сто је радјено Полиција је знала и сутјела и ститила ову злоцинацку банду. Питање засто су похапсени дали је вуциц цекао 100 дана владе да показе народу како хапси зликовци или су постали прејаки и преопасни за Дрзаву. Цврсто вјерујем да је дрзава стојала иза свега овога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гу

12.09.2021 11:20

Вук@ не баљезгај вуце него једи говедину.

ОДГОВОРИТЕ