Нисте дошли на вјенчање, добићете рачун

Млади брачни пар Даг Симонс и Дедра Мекги, одлучили су да након церемоније свим гостима који се нису појавили пошаљу казну и то у облику рачуна.

Забава 12.09.2021 | 19:06
Нисте дошли на вјенчање, добићете рачун

Свим званицама које нису дошле стигао је на мејл рачун у износу од 240 долара, с објашњењем да је то казна за мјесто које су они платили, а гости се нису појавили, нити су јавили унапред да неће доћи.

"Потврдили сте долазак на вјенчање, а онда се нисте појавили. Ми смо унапријед платили ваша мјеста. Јавите нам који начин плаћања вам одговара, хвала", стоји у њиховом доста службеном писму.

Рачун се брзо проширио друштвеним мрежама и изазвао је праву расправу међу људима. Док неки мисле да је ово претјерано и безобразно, некима је жао што и сами нису дошли на ту идеју када су правили свадбу.

"Жао ми је што се и ја нисам тога сјетила. Ја и мој супруг платили смо скупо храну која је касније бачена, јер се гости нису појавили", коментарисала је једна жена.

"Не би требало ово да радите, изгубићете пријатеље", мисли један мушкарац.

Пар се јавио након што је њихов рачун постао популаран.

"Четири пута смо питали да могу да дођу и сви су одговорили да могу. Платили смо унапријед, а они се нису појавили. Није нам стало до новца него до тога како смо се осјећали на наш велики дан. То је израз непоштовања према нама. На крају ником ни не бисмо узели новац, али жељели смо да им покажемо да то није у реду", рекли су за "Тхе Пост".

(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Трн

12.09.2021 17:45

И управу су

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

12.09.2021 19:02

Заиста су у праву.