Маријана Мићић у осмом месећу трудноће, ускоро стиже беба!

Маријана Мићић је у другом стању и ускоро ће се она и њен дугогодишњи партнер Милош Марјановић, остварити у најлепшој животној улози.

Забава 14.09.2021 | 20:20
Маријана Мићић у осмом месећу трудноће, ускоро стиже беба!

Како пишу домаћи медији, Маријана носи девојчицу и у осмом је месецу трудноће, тако да глумица и њен дечко броје ситно до доласка принове на свет.

– Маријана и Милош су пресрећни што ће се остварити као родитељи, дуго су то прижељкивали и надали се. Она обожава децу и годинама је жарко желела да се оствари као мајка, међутим, неко време им то није полазило за руком. Кад су сазнали да је трудна обоје су били одушевљени, не зна се ко се више обрадовао – каже извор Блица и додаје:

 

 

– У први мах су ћутали и крили од свих док Маријана није ушла у трећи месец. Онда су открили породици и само најужем кругу пријатеља, сви су се радовали због њихове среће. Маријанини родитељи су дивни и скромни људи, оца јој сви у крају знају јер ради као стаклорезац. Испоштовали су ћеркину жељу и нису никоме говорили, све се држало у тајности. Глумица трудноћу добро подноси, редовно иде на контроле и виђа се са одабраним кругом људи. Тако је била сигурна да се неће заразити, а и да се за њену трудноћу неће сазнати до пред сам крај, како се и јесте десило.

Због епидемије која влада Маријана је изласке из куће свела на минимум, а опустила се тек сада, када је време порођаја све ближе.

– Маријана и Милош су доста бринули због короне, заиста се нису кретали пуно. Она је паузирала све пословне обавезе, јер ју је и доктор саветовао да мирује и да се не излаже превеликом напору или стресу. Тек сада када је ушла у осми месец трдноће мало су се опустили, једва чекају да бебу узму у наручје. Сазнали су да је девојчица, трудноћа протиче у најбољем реду и могу да одахну. Милош је прижељкивао ћерку, срећи није било краја када је схватио да ће му жеља бити испуњена. Маријана просто блиста – закључио је извор.

(24седам.рс Фото: АТА имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар