Сви гафови сусрета Меркелове и Раме (ВИДЕО)

Немачка канцеларка Ангела Меркел допутовала је данас из Београда у Тирану где се састала са албанским премијером Едијем Рамом.

Свијет 14.09.2021 | 18:27
Сви гафови сусрета Меркелове и Раме (ВИДЕО)

Друштвене мреже су се усијале, али не због званичног дела састанка, већ због низа гафова који су се догодили пре почетка разговора тет-а-тет у Палати бригада испред које је приређен свечани дочек.

Најпре се мерцедесу којим је Меркелова стигла на састанак са Рамом заблокирала брава или је возач заборавио да откључа врата, па је телохранитеј ухваћен како цима кваку и мучи се да их отвори.

Одмах потом уследило је непријатно поздрављање Раме и Меркел.

Наиме, због пандемије коронавируса, Ангела Меркел се поздравља песницом, а видно узбуђени Рама одушевљено јој је пружио руку. После неколико тренутака непријатне тишине, успели су да се "испесниче".

 

Нови гаф уследио је приликом интонирања химне. Меркел је због свог здравственог стања преседела интонирање химне, али су корисници друштвених мрежа били збуњени зашто је и Рама засео.

На све то, Рама се нашао на удару "модне полиције".

Замерено му је што није обуо класичне, кожне ципеле него је "краљицу Европе" дочекао у мокасинама које су многи упоредили са патофнама. А било је оних којима није легла ни његова кравата.

 

(Б92 Фото: Тањуг/АП)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Клопарало

14.09.2021 16:49

Цијели Балкан представљају недорасли политицари,или квази дрзавници.Све веци од вецег криминалац,сверцер од до. Сви они тески по неколико милијарди еура,и то униставајуци и задузујуци своју земљу у корист ЕУ,НАТО-а и других.У свим нормалним дрзавама би били иза ресетака,медјутим,овдје на Балкану су власници дрзава.Рама је цовјек доведен за уво као и Харадинај на Косову и Метохији,а остали су досли на тснковима,на превару,на издају,на излазност од 48% добију 50% и владају с реално цца 15-20% бирацког тијела дрзаве.То је та лоповска,подплацена,демократија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

14.09.2021 17:28

Тацно тако.

Name

Све истина

14.09.2021 18:23

На залост.

Name

Био

14.09.2021 19:41

Срећа па је у Бг све протекло у најбољем реду.Стварно болесна љубомора није ни љубомора већ мржња,пустите више тај сељаклук у пм.

Name

Домацин

14.09.2021 18:57

Стигли на постројавање! Теско нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.09.2021 19:56

Најбоље написати небитне детаље а са састанка ништа.