Милици Тодоровић испунио се сан да буде војник на један дан (ВИДЕО)

Министар одбране Србије Небојша Стефановић пре неколико дана на Инстаграму је објавио фотографије с певачицом Милицом Тодоровић и открио да ћемо је ускоро видети у војничкој униформи.

Забава 18.09.2021 | 12:21
Милици Тодоровић испунио се сан да буде војник на један дан (ВИДЕО)

Наиме, певачица је изјавила да су је позвали из министарства, те да је у питању сјајан пројекат на који је она одмах пристала, јер је и сама изјавила да би била војник да се не бави музиком.

- Жене које иду у војску су ми генијалне. Ја сам на том "мушком нивоу", волим да се тучем и да пуцам! Драго ми је што ћу бити војник на један дан - истакла је фолкерка једном приликом, а данас се похвалила видео снимком где је имала обуку са припадницима речне флотиле.

- Јуче ми је био дан са пуно смеха, радости и уживања! Увек сам се дивила војницима и сада сам имала прилику да будем војник на један дан, у речној флотили. Посао војника је изузетно тежак и одговаран, али у исто време и јако занимљив. Овај снимак је само део, ускоро ћете имати прилике да видите како је изгледао мој дан у војсци Србије - написала је Милица у опису видеа.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Милица Тодоровиц (@милицатодоровицоффициал)

(надлану.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар