Драгана јавно похвалила супруга: Иза сваке успешне жене стоји мушкарац!

Певачица је поносна на брак са Тонијем, а сада је након више од две деценије љубави решила и да га јавно похвали

Забава 18.09.2021 | 13:55
Драгана јавно похвалила супруга: Иза сваке успешне жене стоји мушкарац!

Певачица Драгана Мирковић се 1999. године удала за бизнисмена Тонија Бијелића, а из њихове љубаи родили су се син Марко и ћерка Мануела који не воле да се експонирају у јавности.

Да је срећна и да ужива у браку са Тонијем, Драгана је доказала једном фотографијом.

Драгана Мирковић, Принтсцреен Инстаграм/драганамирковиц

– Иза сваке успешне жене, стоји успешан мушкарац – написала је Драгана на фотографији на којој јој леђа управо чува њен супруг Тони Бијелић.

Певачица никада није говорила да некоме дугује свој успех, али је овога пута ипак признала да постоји неко ко стоји иза ње:

Инстаграм принтсцреен/ драгана_мирковиц

Иначе, певачица је раније у емисији „Амиџи шоуу”, признала да њена срећа те 1999. године није била потпуна, јер на дан веначња, са њом нису били њени родитељи.

– Када се сазнало, рекла сам: „да, тако је” и послала само једну фотографију на којој смо Тони и ја. Венчали смо се у општини, било је то скромно славље. Било је време санкција, нико од моје фамилије није могао да дође, јер нисам могла да им направим визу. Пошто је Тони аустријски држављанин од рођења, просто нисам могла док се не удам и док се то папиролошки не спроведе до краја. Просто нисам имала могућности да својој породици, тати, мами, сестри, направим визу. И због тога смо имали мало гостију. Чак ни Тонијева фамилија није сва могла да дође, јер и он их има много. Тако да је нас двадесетак било, али без обзира на то што су ми недостајали, ипак је то било за мене најлепше и најромантичније венчање, јер ја сам једноставно толико искрено волела и једноставно била срећна и то ми је у том моменату било довољно – открила је Драгана.

(24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

18.09.2021 14:11

Висе и ње,и њене хвале.И Тонија и дворца,аутомобила,успјеха и пара.Досадни су за све те њихове новце.Као приватност цува само за себе,није ни отворила уста,а вец се поцела хвалисати.Да ми је само знати,сјеца ли се оног спота,када је иза ње сијено и некаква поломљена тараба.Ако је успјесна,за себе је.

ОДГОВОРИТЕ