Вучић са Рамом: "Најскупљи филм икада снимљен у Србији"

- Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму форографију са Рамом Бергманом, продуцентом последњег филма из серијала "Ратови звезда".

Србија 19.09.2021 | 09:37
Вучић са Рамом: "Најскупљи филм икада снимљен у Србији"

Вучић је уз фотогафију са Бергманом написао да је "Книвес Оут" најскупљи филм икада снимљен у Србији и да је са њим разговарао о томе како наша земља може да постане још значајнија дестинација за стране продукције.

"Пре неколико дана у Београду је завршено снимање филма "Книвес Оут" и тим поводом сам се састао са Рамом Бергманом, који је поред овог био продуцент и последњег филма из серијала "Ратови звезда". Рам је промовисао Србију као филмску дестинацију пре 15 година својим пројектом "Бротхерс Блоом". Амерички филм "Книфес Оут", редитеља Рајана Џонсона, сниман је већим делом у Београду и наши гости су тих недеља били неки од најпознатијих светских глумаца, као Даниел Крејг, Едвард Нортон, Кејт Хадсон, Итан Хоук", написао је Вучић. "Нетфлиx је две сезоне "Книвес Оут" купио за 469 милиона долара, што значи да је ово најскупљи филм икада снимљен у Србији, где је током седам недеља снимања потрошено око 13 милиона евра. Са Рамом Бергманом, разговарао сам о томе како да Србија постане још значајнија дестинација за стране продукције, а Рам ми је обећао да ће ускоро да доведе још једну велику филмску екипу", додао је председник Србије у објави.

(Б92) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ок

19.09.2021 08:06

Браво господине Вуцицу. Боритесе као лав на свим фронтовима. Зато су резултати ту .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабилна Семберија

19.09.2021 08:27

Yуго 45.

ОДГОВОРИТЕ