Породица Марине Туцаковић издала саопштење: Сахранићемо је поред сина!

Супруг и син Марине Туцаковић, Александар и Милан Радуловић, захвалили се за све изјаве подршке, саучешћа и пријатељства и замолили јавност да поштује њихову приватност и жеље и да се сахрана обави интимно, у кругу породице и пријатеља.

Магазин 20.09.2021 | 16:29
Породица Марине Туцаковић издала саопштење: Сахранићемо је поред сина!

- Ми смо изгубили мајку и супругу, животног сапутника, а не национално благо. Марина никада није волела патетику и масовно обележавање њене смрти било би против духа по ком је живела и радила. Њена жеља је увек била да буде сахрањена у породичној гробници, заједно са својим сином Милошем, а не у Алеји великана - навели су чланови породиоце у саопштењу.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/20/11/2722165_марина-фута_фф.јпг?вер=1632136556" алт="Марина Туцаковић, Александар Радуловић Фута" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Њена жеља је била да се сахрана обави интимно, у кругу најуже породице и пријатеља, уз присуство свештеника и опело. У виду епидемиолошке ситуације и у жељи да заштитимо наше најближе од те страшне болести која је на крају свега однела Марину, желимо да се опростимо од ње без присуства публике и новинара - навели су супруг и син.

Најавили су да ће, како би испоштовали пријатеље, сараднике, поштоваоце, а и јавност, бити одржана комеморација након 40 дана жалости, а тачан датум и место догађаја биће накнадно саопштени под окриљем управе града.

- Поштујмо Маринине жеље, као што волимо њене песме, будимо одговорни према ситуацији, као што би она била, и пустимо ожалошћене да тугују у миру- замолила је породица.

Они су навели да је Марина Туцаковић преминула 19. септембра у 67. години живота, услед компликација изазваних обољењем ковид-19 након вишегодишње борбе с раком. - Умрла је брзо, пар дана након што је хоспитализована. Њена болест је већ неколико месеци водила битку против ње, а ковид је успео да је покоси за само неколико дана. Умрла је ван своје кући, у несвесном стању, и отишла на небо оставивши своје најближе, мужа и сина - навели су.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/20/09/2721985_марина01-драган-кадиц_фф.јпг?вер=1632136571" алт="Марина Туцаковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар