Тифа открио шта се дешавало на бини, и зашто се посвађао са Аленом!

Често се у јавности полемише о односу Младена Војичића Тифе и Алена Исламовића, чланова популарне групе Бијело дугме, а нарочито након Бир феста када је наводно Тифа опсовао Алена.

Забава 22.09.2021 | 17:49
Тифа открио шта се дешавало на бини, и зашто се посвађао са Аленом!

Иако њихов однос није као раније, Тифа истиче да није опсовао свог колегу, те да је све погрешно протумачено.

Горан Бреговић, Ален Исламовић. Фото: Милан Маричић/АТАИмагес

– То је апсолутно нетачно. Ален и ја смо у добрим односима. После Будве, ми смо „здраво за здраво”, видимо се на бини… Сада на Ушћу, нема апсолутно везе с оним што су писали – испричао је Тифа.

– Једино што се догодило, па је неко погрешно протумачио – на самом почетку концерта, када Горан није знао одакле иде песма, ја сам полудео и казао: „У п***у материну.” То није било упућено ни њему нити било коме, него уопштено – додао је он за Аваз.ба.

Подсећамо, у медија се појавила вест да је на концерту у Београду између Тифе и Исламовића ескалирао сукоб током извођења песме „Ружица си била”. Када је Тифа требало да отпева свој део песме, почео је одједном да пева и Ален. Тифа је, како се писало, тада побеснео, бацио бубицу и истрчао с позорнице.

Ален Исламовић 24седам/Данило Крша

Иначе, корен сукоба између Војичића и Исламовић је раније замерио Исламовићу што је отпевао део песме намењен њему. То се догодило пре неколико година у Будви, када је дошло и до физичког обрачуна између певача.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар