Марина пред смрт написала књигу о свом животу, снима се и филм!

Марина Туцаковић је пред смрт наводно завршила писање аутобиографије, решила је да свој динамични живот наводно преточи на папир, а по њеном роману снимаће се и филм.

Забава 23.09.2021 | 17:26
Марина пред смрт написала књигу о свом животу, снима се и филм!

- Марина је много патила, али то није волела да показује никоме. Она је заправо сву своју бол преточила у стихове које је писала. Годинама смо јој говорили да треба да објави књигу по којој би се касније снимио и филм - почиње причу извор близак Марини и додаје да је Туцаковићева о књизи озбиљно почела да размишља тек у последње две године:

- Када је почела пандемија короне, тешко јој је било да пише песме. Све више је размишљала о аутобиографији и кренула је напокон да пискара о свом животу. У књизи је детаљно описала најтежи тренутак у животу, када јој је 2008. године преминуо син Милош... Писала је доста и о односу са другим сином Лаћом, као и о великој љубави са Футом, којем је посветила бројне стихове.

Марина је књигу наводно завршила пре два месеца и рукопис предала својим најмилијима - Лаћи и Фути.

Marina Tucaković
ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

- Рекла им је да пронађу издавача и једног дана објаве њену аутобиографију. Имала је велику жељу да се једног дана сними и филм о њеном животу. Све што је написала сада је у рукама њеног сина и мужа и од њих зависи када ће књига угледати светлост дана - завршава извор.

Чувена хитмејкерка пре два месеца испричала како би волела да се сними филм о њеном животу.

- За својих 67 година преживела сам и доживела све и свашта и то би било веома интересантно људима да гледају. Ево, рецимо, на гробу глумца Љубише Бачић Баје пише: "Од почетка до краја заје*ао се Бачић Баја." Е па филм о мени ће се звати баш тако: "Од почетка до краја заје*ала се Марина Туцаковић!" - рекла је ауторка најлепших песама.

Марина је тада открила и ко би могао да је овековечи на филмском платну.

- Аница Добра је одлична глумица и могла би без проблема да ме глуми. Нема ко није чуо за њу и сви мисле да је феноменална. Обе смо плавуше, а она физички помало и подсећа на мене - рекла је недавно наша најпознатија хитмејкерка.

Marina Tucaković
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар