Помен погинулим борцима 2. Извиђачко диверзантског одреда

У организацији Удружења ветерана и бораца „Орлови“ код спомен чесме изграђене у помен погинулим борцима 2. Извиђачко диверзантског одреда ВРС, у порти цркве Светог Луке, у бањалучком насељу Чесма, данас је у знак сјећања на дан формирања ове јединице служен парастос борцима ове јединице који су дали своје животе у стварању Републике Српске.

Република Српска 26.09.2021 | 18:07
Помен погинулим борцима 2. Извиђачко диверзантског одреда

 У присуству већег броја припадника ове ратне јединице и породица погинулих бораца, положени су вјенци.  

Обраћајући се присутнима, мјесни парох, отац Будимр је позвао присутне да треба да се окупљамо, држимо помене, исказујемо поштовање и да истрајно радимо на томе да страдања и патње наших бораца отргнемо од заборава јер су они најзаслужнији за стварање  Републике Српске.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

РОМАНИЈА

26.09.2021 16:39

Лијепо да се сјетимо погинули сабораца, ал ни њихове породице, ни РВИ, ни живи борци коју су преостали , једноставно не постојимо , не до бисмо ниста, а пред изборе це гробља бораца да горе од парастоса , попова, литургија , паљења свијећа и Жу ве се све странке утркивати да на јефтин начин додји до гласова и то преко оних гдје не би требало да се поигравају. Муслимани својима купују Нива аута, станове, запослили их све, а нас Додик органски не подноси, он сверцовао а ми гинули. Кад ћемо ми ста добити????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поздрав из Словеније

26.09.2021 17:16

ПСССССТ !!!!!.... Добит ћеш по носу ако се будеш бунио...

Name

Босанац

26.09.2021 17:39

Колико ил је на овој плоци кодасу ратовали против Турске а не против саке противника

Name

Ре босанац

26.09.2021 19:12

Умукни молим те, ови пали овде су преварени, дадосе зивоте за лопове, видис за кога су се борили. Требало је против њих окренути пуске и рата неби било.

Name

Панда

26.09.2021 20:10

Најелитнија јединица врс, респек за орлове и њиховог командира Сусљика

ОДГОВОРИТЕ