Вучићева порука: Везане су нам руке, борићемо се!

Председник Србије Александар Вучић на свом профилу на Инстаграму објавио видео-снимак у ком је говорио о ситуацији на КиМ и послао снажну поруку свим грађанима.

Србија 27.09.2021 | 19:54
Вучићева порука: Везане су нам руке, борићемо се!

"Важно је да су сви људи разумели колико је ситуација тешка, колико су нам везане руке на Косову и Метохији."

Рекао је да морамо да се боримо за свој народ, јер ако се не боримо, онда никада ништа нећемо моћи ни да остваримо.

"За све што имамо, за напредак који смо направили, направили смо га зато што смо се борили, зато што смо показали да имамо довољно снаге, довољно енергије, знања, вере у себе. За нас је страшно важно да показујемо уздржаност у сваком тренутку, да тежимо компромису, али да покажемо одлучност и да се боримо за своју државу, народ, и све грађане које живе у овој земљи."

"Хвала људима у овим тешким данима на подршци, хвала нашем народу на Јарињу и на Брњаку, Србија је уз вас", истакао је Вучић.

(Б92 Фото: Профимедиа) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

НР

27.09.2021 18:24

Дипломатија и лобирање је најефикаснија борба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

27.09.2021 18:42

Проклетнице. Са оваквим потезима само подгријавате масовније исељавање, јер свако се боји рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцицу

27.09.2021 21:26

Афера са кисеоником у Р.Српској ,потреса регион ,Срби умјесто мед .кисеоника тросе техницки .Ово је озбиљно ! ,,Умесајте се и Ви,,па када се Месате ,бар телефонски разговарајте са ,,перјаницом,,Спског народа М.Додиком којем сте недавно додјели ОРДЕН,тек онако за заслуге .Немојте да мислите да су Срби ,,преко Дрине ,,блесави Босанци и да је њима Сврака попила Оци.То,сто се ,,китите и Ви и Црква ,,знајте да су Срби изгубили преко 30.ооо Зивота за Р.Српску под санкцијама Србије тј Југославије ....За ,Слободу ,Васе месање и донације су искљуциво повољне за позицију ,али размислите ста ако изгубе ,како објаснити народу Србије кога сте све време гостили ,али то припада скорој будуцности која неминовно Закону вјероватноце тези Истини ,а она Истина је пуко презивљавање добра над злом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вучићу 2

28.09.2021 10:16

Санкције су биле од Србије никакве. Али кад је ко фол било санкција, све је ишло преко Туђмана. Нафта, оружје, плате...