Венчали се на граници САД и Канаде! (ВИДЕО)

Канађани Карен Мехојни и њен вереник Брајан Реј одлучили су да се венчању на граници САД и Канаде, а разлог је далеко од ексцентричног. Због пандемије корона вируса и ограничења путовања услед исте,породице ове жене није могла да присуствује венчању.

Занимљивости 04.10.2021 | 15:27
Венчали се на граници САД и Канаде! (ВИДЕО)

“Било ми је важно да венчању присуствују моји родитељи и бака која има 96 година, да виде најсрећнији дан у мом животу. Хтели смо да они сведоче нашој срећи” рекла је Карен.

Како је објаснила Сједињене Америчке Државе су ограничиле “мање важна” путовања на копненим прелазима са Канадом почетком пандемије.

“Ваздушни саобраћај између земаља је могућ, али иако су чланови моје породице вакцинисани, мишљења сам да их то доводи у већи ризик, посебно баку која има толико година ” рекла је она и додала да имају пријатеља који ради на граничној патроли и који је помогао да се све организује, а да се ограничења испоштују.

Младенци су се са младином породицом сусрели на граници 25. септембра, а церемонија је организована на месту које више личи на ливаду, него гранични прелаз.

Између њих није било ограде, али су се ипак држали свако на својој страни, младенци и младожењини родитељи, блиски пријатељи и матичар су стајали на тлу САД-а, а младина породица на тлу Канаде. Ипак, она је успела на кратко и да се загрли са члановима своје породице.

После венчања, новопечени брачни пар је поделио своје искуство.

“Плакао сам јер сам знао колико јој значи то што су јој родитељи и бака ту ” рекао је Реј.

Иначе, Реј и Карен упознали су се пре 35 година, када је он њу учио да скија. Годинама су били пријатељи, обоје су били у браковима и добили по двоје деце. Пре десет година Реј је и њеној деци држао часове скијања, а непосредно после тога обоје су се развели.

Неколико година су били у вези, а Реј је у марту ове године одлучио да је запроси.