Ово је син Томе Здравковића, имао је 13 година кад је певач преминуо!

Син Томе Здравковковића, Александар Здравковић који се родио током љубави са Гоцом Здравковић живи у Торонту, у граду где су се њигови родитељи и упознали.

Забава 10.10.2021 | 20:49
Ово је син Томе Здравковића, имао је 13 година кад је певач преминуо!

Да су гени чудо, говори и чињеница да се Аца такође бави музиком, а он је одлучио да музичку каријеру започне баш у Торонту, где је отворио приватни музички студио, где ствара песме.

Власник највећих хитова народне музике Тома Здравковић у браку са Горданом Здравковић добио је сина Александра који се није много експонирао у јавности. Тома је Гоцу упознао у Торонту, а 1978. године добили су сина, након чега се враћају за Србију, где настављају живот.

Toma Zdravković, Gordana Zdravković
фото: Курир/Љиља Станишић, Принтсцреен/Yоутубе

Гоца и Тома били су у браку 18. година, а током њиховог бурног заједничког живота дешавале су се разне ситуације, због музике, што је певачева супруга разумела, те је увек истицала да су песме његов живот.

– Кад сазнају чији сам син, прво ме питају како сам одрастао уз њега. Некада сам се представљао као Александар Саша, да бих избегао терет презимена Здравковић. Био сам премлад када је умро, тек касније сам схватио колико он значи за музику и за друге људе и шта је оставио иза себе. Тек са својих 16-17 година, када сам почео да се заљубљујем, почео сам да схватам његове песме. Уместо у парк некад сам са њим ишао у казино. Видео сам многе ствари много млад. Нисам ни знао шта се дешава око мене – рекао је једном приликом Александар, који је имао 13 година када је његов отац умро.

Aleksandar Zdravković
фото: Принтсцреен/Пинк

(Курир.рс/Република)

Коментари / 0

Оставите коментар